fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Manuel Paduraru (C’s): “C’s anteposa els interessos dels castellonencs en les festes als del partit”

Manuel Paduraru (C’s): “C’s anteposa els interessos dels castellonencs en les festes als del partit”

El portaveu adjunt de C’s a Castell贸 reclama al Patronat que “no sumen noves ‘v铆ctimes’ com a conseq眉猫ncia dels seus errors”.

El portaveu adjunt de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castell贸, Manuel Paduraru, ha afirmat que “C’s anteposa sempre els interessos dels ciutadans als del partit i, per a莽貌, malgrat que s’han vulnerat els drets del grup municipal, Ciutadans ha desistit la petici贸 de nul路litat de l’煤ltim Consell Rector del Patronat de Festes perqu猫 la direcci贸 de l’entitat no sume noves v铆ctimes com a conseq眉猫ncia dels seus errors”.

“La presidenta del Patronat de Festes i regidora va cometre un error en votar en ple a favor d’una figura a la qual despr茅s li va negar la seua possibilitat de votar en Consell Rector, i per a tapar aqueixa fallada ha pres com a ‘ostatges’ a les entitats festeres escudant-se en el retard que patirien per a cobrar les subvencions”, ha recordat Paduraru. “Davant aquesta situaci贸, Ciutadans no vol que hi haja m茅s cad脿vers de la mala gesti贸 de la direcci贸 ni noves tardances en els pagaments d’ajudes i aix铆 li l’hem comunicat als afectats”, ha afegit el regidor.

“Desistir d’un dret no significa de cap manera que no ens assistisca la ra贸 jur铆dica sin贸 que, assistint-nos la mateixa i sense culpa pr貌pia, volem evitar el dany en termes econ貌mics a tercers i prorrogar en el temps la situaci贸 penosa de no percebre factures o subvencions a diverses entitats i ens vinculats”, ha explicat el regidor.

En aquest sentit, l’edil ha concl貌s que “des del grup municipal quedem a l’espera que s’elabore un informe jur铆dic sobre la figura del vocal suplent en el Patronat de Festes i no se sumen nous errors per part de l’executiva d’aquesta organisme que recorre en problemes en cadascuna de les accions que duu a terme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.