fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marco agraeix el treball tècnic que ha permés redactar el nou pla urbanístic de Castelló

Marco agraeix el treball tècnic que ha permés redactar el nou pla urbanístic de Castelló

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat el departament municipal d’Urbanisme per a agrair als tècnics tot el treball realitzat en la redacció del nou pla urbanístic.

Este nou pla permetrà avançar en un nou model de ciutat compacta, que racionalitza l’ús del territori i dels recursos, afavoreix una mobilitat més sostenible i dissenya connectors funcionals i corredors ambientals per a vertebrar el territori.

El Pla General Estructural, que es va aprovar en ple el dimarts i ara s’ha remés a la Generalitat Valenciana per a la seua avaluació ambiental, projecta 6,2 milions de sòl urbanitzable tan residencial (1,9 milions), com a industrial (3,2 milions) i terciari (595.000 metres quadrats). A més, també s’inclou mig milió de metres quadrats per a dotacions de xarxa primària, com l’ampliació de l’Hospital General de Castelló, els nous parcs d’Almalafa, Senillar i Litoral o una nova estació depuradora al Sud de la ciutat.

Marco no solament ha agraït l’esforç i la dedicació realitzada per l’equip tècnic coordinat per Fernando Calduch i Consuelo Leal sinó que també ha volgut destacar el fet que Castelló es convertisca en la primera gran ciutat de la Comunitat Valenciana que tramita el seu nou planejament sota la LOTUP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.