fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco agraeix el treball t猫cnic que ha perm茅s redactar el nou pla urban铆stic de Castell贸

Marco agraeix el treball t猫cnic que ha perm茅s redactar el nou pla urban铆stic de Castell贸

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha visitat el departament municipal d’Urbanisme per a agrair als t猫cnics tot el treball realitzat en la redacci贸 del nou pla urban铆stic.

Este nou pla permetr脿 avan莽ar en un nou model de ciutat compacta, que racionalitza l’煤s del territori i dels recursos, afavoreix una mobilitat m茅s sostenible i dissenya connectors funcionals i corredors ambientals per a vertebrar el territori.

El Pla General Estructural, que es va aprovar en ple el dimarts i ara s’ha rem茅s a la Generalitat Valenciana per a la seua avaluaci贸 ambiental, projecta 6,2 milions de s貌l urbanitzable tan residencial (1,9 milions), com a industrial (3,2 milions) i terciari (595.000 metres quadrats). A m茅s, tamb茅 s’inclou mig mili贸 de metres quadrats per a dotacions de xarxa prim脿ria, com l’ampliaci贸 de l’Hospital General de Castell贸, els nous parcs d’Almalafa, Senillar i Litoral o una nova estaci贸 depuradora al Sud de la ciutat.

Marco no solament ha agra茂t l’esfor莽 i la dedicaci贸 realitzada per l’equip t猫cnic coordinat per Fernando Calduch i Consuelo Leal sin贸 que tamb茅 ha volgut destacar el fet que Castell贸 es convertisca en la primera gran ciutat de la Comunitat Valenciana que tramita el seu nou planejament sota la LOTUP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.