fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco es reuneix amb la FUE per a estr猫nyer la col路laboraci贸 en mat猫ria formativa

Marco es reuneix amb la FUE per a estr猫nyer la col路laboraci贸 en mat猫ria formativa

L’alcaldessa de Castell贸 tamb茅 vol estudiar vies de col路laboraci贸 en 脿mbits com el turisme o la recerca.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha mantingut ahir聽una reuni贸 amb el president de la Fundaci贸 Universitat-Empresa (FUE) de la Universitat Jaume I, Rafael Benavent, i el gerent, Cipriano de Mesa, en la qual han abordat com estr猫nyer les l铆nies de col路laboraci贸 entre ambdues institucions, especialment en mat猫ria formativa. Aquesta col路laboraci贸 respon, a m茅s, al comprom铆s expressat per Marco en el seu discurs d’investidura com a alcaldessa, quan va destacar la necessitat de “potenciar la col路laboraci贸 entre l’Ajuntament i la Universitat Jaume I, aix铆 com amb les diferents entitats vinculades a ella”.

脡s en aqueixa l铆nia en la qual s’emmarca la reuni贸 que s’ha celebrat avui en l’Ajuntament amb els responsables de la Fundaci贸 Universitat Empresa. “La formaci贸 茅s un dels pilars b脿sics i, per a莽貌, tant la pres猫ncia d’estudiants en pr脿ctiques curriculars, com les extracurriculares, s贸n una bona via per a formar en l’Ajuntament a futurs professionals en diferents 脿mbits”, ha insistit l’alcaldessa.

Des de la FUE s’ha informat, a m茅s, de les noves vies de col路laboraci贸, ja amb titulats, que poden aprofitar institucions com el propi Ajuntament per a millorar en habilitats socials, sobretot, amb estudiants de postgrau.

D’altra banda, l’alcaldessa de Castell贸 tamb茅 s’ha mostrat partid脿ria d’aprofitar els coneixements de la FUE per a col路laborar amb l’Ajuntament en q眉estions com el turisme, la recerca, la comunicaci贸, l’urbanisme o la mobilitat. “Hem de sumar esfor莽os entre les institucions per a generar oportunitats per a la ciutadania i tamb茅 per a potenciar els recursos de la nostra ciutat en 脿mbits tan estrat猫gics com el turisme”, ha declarat Amparo Marco.

Leave a Reply

Your email address will not be published.