fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marco reivindica a Puig un finan莽ament m茅s just per a Castell贸 i enfortir l’alian莽a institucional

Marco reivindica a Puig un finan莽ament m茅s just per a Castell贸 i enfortir l’alian莽a institucional

L’alcaldessa demana al president de la Generalitat refor莽ar la cooperaci贸 entre institucions per a augmentar el benestar social.

Un dia despr茅s de la signatura de l’Acord de Fadrell, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat l’Ajuntament de Castell贸 amb l’objectiu de donar la m脿 al nou govern municipal i mostrar la seua voluntat de cooperaci贸 en este nou mandat. L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha agra茂t la col路laboraci贸 del Consell amb el consistori durant l’anterior legislatura i ha recordat al president que Castell贸 continuar脿 sent reivindicativa quant a finan莽ament, “governe qui governe”, ha explicat.

Aix铆, Marco ha demandat davant la pres猫ncia de Puig un finan莽ament m茅s just per a Castell贸 que millore la qualitat dels serveis del consistori i per tant el benestar de les ve茂nes i ve茂ns. “Som la primera instituci贸 a la qual les persones acudeixen quan tenen algun problema, per tant, sempre serem reivindicatius amb el finan莽ament tant a nivell auton貌mic com estatal”. De la mateixa manera, Marco ha instat a Puig a “anar de la m脿” a l’hora d’exigir un finan莽ament just.

L’alcaldessa ha reconegut que el Govern de Puig sempre ha tingut molta sensibilitat pels municipis i que “les portes del Palau sempre han estat obertes per a Castell贸”. Marco ha destacat la import脿ncia de l’aprovaci贸 del Pla Urban铆stic de la ciutat, la culminaci贸 de la ronda de circumval路laci贸, aix铆 com el projecte compartit amb el Consell de l’edifici Borrull, el qual podr脿 estar en funcionament en 2022.

Per part seua, el president Puig ha definit l’Acord de Fadrell com un fet molt significatiu i positiu per a Castell贸. Segons ell, “茅s un clar exemple de capacitat de di脿leg i bona governan莽a per damunt de partidismes”. A m茅s, ha afegit que gr脿cies a esta alian莽a “Castell贸 tindr脿 un govern s貌lid que realitzar脿 pol铆tiques de progr茅s durant quatre anys m茅s”.

Marco ha rebut a Puig a les portes del palau municipal, amb una representaci贸 de les regidores i regidors dels sis grups pol铆tics amb pres猫ncia a l’Ajuntament. Posteriorment, el president de la Generalitat ha mantingut una reuni贸 amb el Govern municipal, en la qual s’han abordat assumptes de cooperaci贸 pol铆tica entre les dues institucions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.