fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina alerta que set de cada deu municipis de Castell贸 no reben inversions en els pressupostos de la Generalitat

Marta Barrachina alerta que set de cada deu municipis de Castell贸 no reben inversions en els pressupostos de la Generalitat

La presidenta provincial del PP qualifica els comptes del Consell com a 鈥渓letra morta鈥 perqu猫 鈥渁ny rere any repeteixen inversions que queden sense executar a Castell贸鈥.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castell贸, Marta Barrachina, alerta que set de cada deu municipis de la prov铆ncia de Castell贸 no reben inversions en els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a 2023.

Barrachina, qui ha analitzat aquest dimarts els pressupostos del Consell al costat del diputat auton貌mic Rub茅n Ib谩帽ez, qualifica els comptes de Puig com a 鈥渓letra morta鈥 perqu猫 鈥渁ny rere any repeteixen inversions que es queden sense executar a Castell贸鈥.

La l铆der provincial del PP lamenta que el Bot脿nic puge els impostos per la porta de darrere llastrant l’economia, l’ocupaci贸 i al sector cer脿mic. 鈥淓l sector cer脿mic est脿 fart dels enganys de Ximo Puig ja que, mentre el sector demana ajudes directes, els PGVA nom茅s ofereixen pr茅stecs鈥, defensa.

鈥淓ls pressupostos de la Generalitat s贸n els de la desesperaci贸 electoral de Puig. Uns comptes que llancen el pitjor missatge en el pitjor moment. S贸n uns 鈥榓nti-pressupostos鈥 allunyats del que necessiten els ciutadans de la prov铆ncia i del conjunt de la Comunitat Valenciana en aquest moment. Llastren l’economia i al sector cer脿mic de Castell贸鈥, subratlla Barrachina.

La presidenta provincial del PP adverteix que els comptes del Consell 鈥渕anquen de rigor i de credibilitat, augmentant els impostos鈥. 鈥淓l tripartit crea nous impostos: a les grans superf铆cies, als vehicles de motor i a la ind煤stria, i s’augmenta un 10% prop de 4.500 taxes en la Comunitat Valenciana鈥, alerta la l铆der provincial del PP.

鈥淓ls pressupostos de la Generalitat s贸n lletra morta. Repeteixen any rere any les mateixes inversions, per貌 no executen res. La Sanitat est脿 embossada, no hi ha inversi贸 de cap centre social per a 2023 i Puig no secunda amb mesures reals i contundents a la ind煤stria cer脿mica que penja d’un fil鈥, enumera Barrachina.

La l铆der provincial del PP tamb茅 ha enlletgit a Puig que presumisca de reforma fiscal 鈥渜uan el ciutad脿 que m茅s es beneficie estalviar脿 100 euros a l’any鈥. 鈥淟a realitat 茅s que els pressupostos de Puig inclouen una pujada de sou per al Govern Valenci脿 i els seus alts c脿rrecs, incl貌s Puig, en 3.000 euros a l’any. El PPCV continuar脿 insistint en la seua reforma fiscal, que alleujar脿 les butxaques dels sous m茅s baixos鈥, reitera Barrachina.

A m茅s, la presidenta provincial del PP de Castell贸 explica que Puig inclou en els pressupostos de la Generalitat 2023 la despesa generada per l’atenci贸 sanit脿ria a despla莽ats 鈥渟abent que no arribar脿, ja que no est脿 inclosos en els PGE鈥. 鈥淎mb aqueixos 803 milions d’euros es podrien cobrir places de sanitaris, remunerar-los com es mereixen i acabar les infraestructures que s’eternitzen鈥, planteja.

Per part seua, el diputat auton貌mic Rub茅n Ib谩帽ez ha informat que el pressupost d’inversions reals per a la prov铆ncia de Castell贸 en 2023 茅s de poc m茅s de 78 milions d’euros. 鈥淓l pressupost de la Generalitat destina nom茅s el 4,18% de les inversions per a la prov铆ncia鈥, explica Ib谩帽ez. 鈥淓l 72% dels municipis de la prov铆ncia no rebr脿 cap inversi贸 l’any que ve, set de cada deu es quedaran totalment a zero per part del Govern de Puig鈥, afig Ib谩帽ez.

A m茅s, 鈥渆l 65% de les inversions a Castell贸 s贸n projectes que es repeteixen d’anys anteriors que no s’han executat鈥. En aquest cas el diputat auton貌mic ha posat com a exemple que dels 11 centres de salut o centres auxiliars pressupostats, 10 s贸n repeticions d’altres anys i nom茅s 茅s nou el de C脿lig.

鈥淓stem assistint al primer cartell electoral del Consell de Puig perqu猫 el que sabem amb tota seguretat 茅s que aquests pressupostos porten aparellada una pujada d’impostos que col路loquen a la Comunitat en l铆ders a Espanya en impostos m茅s alts. Un creixement del deute que provocar脿 que les generacions futures vagen a ser encara m茅s pobres鈥, afirma Ib谩帽ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.