fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Barrachina anuncia la seva voluntat de dirigir l’alcaldia de la Vall d’Alba altres quatre anys “per a garantir les inversions i la línia de progrés que mereixen els ciutadans de la Vall d’Alba”

Marta Barrachina anuncia la seva voluntat de dirigir l’alcaldia de la Vall d’Alba altres quatre anys “per a garantir les inversions i la línia de progrés que mereixen els ciutadans de la Vall d’Alba”

L’actual alcaldessa del PP de la Vall d’Alba celebra un multitudinari acte amb afiliats i simpatitzants i formalitza la seva voluntat de ser la candidata en els pròxims comicis del 28 de maig de 2023.

Marta Barrachina fa així un nou pas al capdavant i formalitza la seva intenció de continuar liderant el projecte del Partit Popular a la Vall d’Alba, renovant el seu compromís amb els seus veïns. “La gestió del PP representa l’etapa de major prosperitat de la nostra població. Gràcies a les polítiques del Partit Popular, hem convertit el nostre poble en un lloc amb futur, amb més serveis, més infraestructures, més ocupació i més oportunitats. Els fets ens han donat la raó, ja que la nostra població, gràcies a les polítiques del PP, ha donat la volta a la tendència i no ha deixat de créixer en nombre de veïns”, ha subratllat.

Marta Barrachina aspira, així, a renovar la confiança dels ciutadans de la Vall d’Alba per a aconseguir la seva tercera legislatura com a alcaldessa, després de 8 anys de gestió del PP per rotundes majories absolutes. I ratifica, a més, el seu desig de continuar treballant per la Vall d’Alba, independentment que durant aquest temps hagi assumit la presidència del Partit Popular de la província de Castelló (PPCS), concretament el 8 de maig de 2021, i que també exerceixi de diputada provincial en la Diputació de Castelló.

“Aquests dos càrrecs sumen esforç, no temps que dedico a la Vall d’Alba, que continua estant en el centre de la meva vocació política i la meva agenda de treball. La meva aspiració és que el PP sigui l’opció més votada a la província de Castelló, però aquest projecte no resta gens d’il·lusió i esforç a la Vall d’Alba, que continua sent la meva prioritat i la meva responsabilitat amb els meus veïns. Aquí estic, i aquí seguiré, al seu costat, perquè el nostre poble continuï creixent i sigui un lloc d’oportunitats per a joves i majors”, ha reiterat.

Marta Barrachina ha comparegut envoltada dels sis regidors del seu equip, “als quals haig d’agrair la seva constància i dedicació per a atendre de manera permanent les necessitats els veïns”. Durant la seva intervenció, també ha fet balanç d’aquests gairebé quatre anys, “una legislatura marcada pel Covid i en la qual hem estat al costat dels veïns en els moments de màxima dificultat, aportant-los solucions i ajudant-los a suportar una situació que va ser inèdita i extrema”. I ha destacat la imminent entrada en vigor del nou pressupost per a la localitat de cara a l’any 2023, per valor de 4,7 milions d’euros, i que pretén impulsar projectes tan destacats com la creació d’unes noves dependències municipals, l’habilitació d’un centre de dia que posar a la disposició de la Conselleria de Polítiques Inclusives, la millora de la il·luminació, la construcció d’una nova pista de pàdel o l’adquisició d’un immoble per a futurs usos municipals. “I tot sense renunciar a continuar apostant per l’acció social i el suport municipal a la conciliació familiar”.

“Estic amb més força i il·lusió que mai. Si els ciutadans de la Vall d’Alba em donen la seva confiança, compto amb l’experiència, els suports i les ganes perquè la Vall d’Alba i els seus veïns continuïn caminant per la senda de la prosperitat, les oportunitats i el futur, sense renunciar a les nostres arrels i promocionant els nostres símbols i tradicions. En definitiva, per a fer de la Vall d’Alba un poble millor del que ja és”, ha conclòs Marta Barrachina, candidata del PP a l’alcaldia de la Vall d’Alba.

Leave a Reply

Your email address will not be published.