fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina aposta per excloure la ca莽a del projecte de llei de benestar animal i reivindica la seua funci贸 en la gesti贸 forestal

Marta Barrachina aposta per excloure la ca莽a del projecte de llei de benestar animal i reivindica la seua funci贸 en la gesti贸 forestal

La presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, es reuneix amb la presidenta de la Federaci贸 de Ca莽a de la Comunitat Valenciana, Lorena Mart铆nez.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castell贸, Marta Barrachina, aposta per excloure la ca莽a del projecte de llei de benestar animal i reivindica la seua funci贸 en la gesti贸 forestal. La l铆der provincial del PP de Castell贸 s’ha reunit aquest dissabte amb la presidenta de la Federaci贸 de Ca莽a de la Comunitat Valenciana, Lorena Mart铆nez. 鈥淟a ca莽a t茅 un paper imprescindible en la gesti贸 forestal, en la conservaci贸 del medi ambient i tamb茅 permet controlar l’exc茅s de la superpoblaci贸 d’esp猫cies cineg猫tiques鈥, reivindica Marta Barrachina.

La l铆der provincial del PP de Castell贸 ha mantingut la trobada amb els representants de la Federaci贸 de Ca莽a de la Comunitat Valenciana a Sant Jordi amb motiu del campionat auton貌mic de ca莽a amb gos al conill. En la reuni贸, a m茅s de la presidenta provincial del PP de Castell贸 i de la presidenta de la Federaci贸 de Ca莽a de la Comunitat Valenciana (FCCV), han assistit el delegat de la FCCV a la prov铆ncia de Castell贸, Juanjo Ferrer; el senador del PP Vicente Mart铆nez Mus; el diputat provincial David Vicente; l’alcalde de Sant Jordi, Iv谩n S谩nchez, aix铆 com la vicesecret脿ria d’Economia i Desenvolupament del PPCV, Elena Albalat.

鈥淟a ca莽a compleix una imprescindible funci贸 per a la conservaci贸 del medi ambient, mantenint un alt grau de comprom铆s amb la biodiversitat i permetent un control de la superpoblaci贸 d’esp猫cies cineg猫tiques鈥, ressalta la presidenta provincial del PP de Castell贸. Per aix貌, 鈥渓a Generalitat ha d’atendre les peticions del sector i respectar les modalitats tradicionals de ca莽a de la Comunitat Valenciana鈥, subratlla Marta Barrachina.

鈥淓l PP 茅s conscient de la necessitat de potenciar la ca莽a perqu猫 茅s clau per a la conservaci贸 del territori i el medi ambient, per aix貌 creiem que 茅s necessari que els clubs de ca莽adors compten amb ajudes com a gestors del medi natural per a millorar la gesti贸 forestal del territori aix铆 com la prevenci贸 d’incendis鈥, indica Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castell贸 recorda que el president regional del PP, Carlos Maz贸n, 鈥渉a plantejat la necessitat de recolzar a l’activitat cineg猫tica, simplificar els tr脿mits administratius i revisar la normativa dels espais naturals protegits per a controlar la superpoblaci贸 d’esp猫cies cineg猫tiques i possibilitar el seu control en terrenys de cultiu sobretot en cultius abandonats鈥.

鈥淒es del PP de Castell贸 hem traslladat a la Federaci贸 de Ca莽a el nostre suport a les seues reivindicacions. El PP aposta per una llei que compatibilitze la defensa, el benestar i la protecci贸 dels animals de companyia amb el reconeixement a la funci贸 social de la ca莽a鈥, sost茅 la presidenta provincial del PP de Castell贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.