fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Barrachina aposta per excloure la caça del projecte de llei de benestar animal i reivindica la seua funció en la gestió forestal

Marta Barrachina aposta per excloure la caça del projecte de llei de benestar animal i reivindica la seua funció en la gestió forestal

La presidenta provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina, es reuneix amb la presidenta de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, Lorena Martínez.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, aposta per excloure la caça del projecte de llei de benestar animal i reivindica la seua funció en la gestió forestal. La líder provincial del PP de Castelló s’ha reunit aquest dissabte amb la presidenta de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana, Lorena Martínez. “La caça té un paper imprescindible en la gestió forestal, en la conservació del medi ambient i també permet controlar l’excés de la superpoblació d’espècies cinegètiques”, reivindica Marta Barrachina.

La líder provincial del PP de Castelló ha mantingut la trobada amb els representants de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana a Sant Jordi amb motiu del campionat autonòmic de caça amb gos al conill. En la reunió, a més de la presidenta provincial del PP de Castelló i de la presidenta de la Federació de Caça de la Comunitat Valenciana (FCCV), han assistit el delegat de la FCCV a la província de Castelló, Juanjo Ferrer; el senador del PP Vicente Martínez Mus; el diputat provincial David Vicente; l’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, així com la vicesecretària d’Economia i Desenvolupament del PPCV, Elena Albalat.

“La caça compleix una imprescindible funció per a la conservació del medi ambient, mantenint un alt grau de compromís amb la biodiversitat i permetent un control de la superpoblació d’espècies cinegètiques”, ressalta la presidenta provincial del PP de Castelló. Per això, “la Generalitat ha d’atendre les peticions del sector i respectar les modalitats tradicionals de caça de la Comunitat Valenciana”, subratlla Marta Barrachina.

“El PP és conscient de la necessitat de potenciar la caça perquè és clau per a la conservació del territori i el medi ambient, per això creiem que és necessari que els clubs de caçadors compten amb ajudes com a gestors del medi natural per a millorar la gestió forestal del territori així com la prevenció d’incendis”, indica Marta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló recorda que el president regional del PP, Carlos Mazón, “ha plantejat la necessitat de recolzar a l’activitat cinegètica, simplificar els tràmits administratius i revisar la normativa dels espais naturals protegits per a controlar la superpoblació d’espècies cinegètiques i possibilitar el seu control en terrenys de cultiu sobretot en cultius abandonats”.

“Des del PP de Castelló hem traslladat a la Federació de Caça el nostre suport a les seues reivindicacions. El PP aposta per una llei que compatibilitze la defensa, el benestar i la protecció dels animals de companyia amb el reconeixement a la funció social de la caça”, sosté la presidenta provincial del PP de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.