fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina defensa a Nules un pacte d’Estat per la costa, un pla de xoc contra l’okupaci贸 i inversi贸 en agricultura

Marta Barrachina defensa a Nules un pacte d’Estat per la costa, un pla de xoc contra l’okupaci贸 i inversi贸 en agricultura

La presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, desgrana a Nules algunes de les mesures en defensa del futur dels castellonencs i del territori.

La presidenta provincial del Partit Popular, Marta Barrachina, ha defensat a Nules un pacte d’Estat per la costa, un pla de xoc contra l’okupaci贸 aix铆 com incrementar la inversi贸 en agricultura. La l铆der del PP de la prov铆ncia de Castell贸 ha desgranat algunes de les mesures del Partit Popular en defensa del futur dels castellonencs i del territori a Nules, municipi que ha acollit la celebraci贸 del Comit茅 Executiu del PPCS.

鈥溍塻 necessari un front com煤 que garantisca futur a la costa de Nules aix铆 com al conjunt del litoral de la prov铆ncia de Castell贸 amb inversions en pol铆tiques constructives enfront de la invasi贸 d’aigua marina que, com lamentablement ha ocorregut a la nostra prov铆ncia, ha destrossat habitatges tradicionals de primera l铆nia de costa, porxos i terrasses que formen part del patrimoni viu d’aquestes localitats鈥, explica Marta Barrachina.

La l铆der del PP de la prov铆ncia de Castell贸 tamb茅 ha posat l’accent a Nules en l’aposta del Partit Popular per la defensa de la seguretat dels ciutadans. 鈥淐al refor莽ar plantilles i cal invertir en la rehabilitaci贸 del casernes com el de Nules, que el PP va reclamar fa un any a Senat i Congr茅s a trav茅s d’una esmena que el PSOE ens va rebutjar. I cal dignificar la labor d’aquests efectius perqu猫 el seu treball 茅s sin貌nim de seguretat i tranquil路litat per als nostres ve茂ns鈥, afirma Marta Barrachina.

Aix铆 mateix, la l铆der provincial del PP ha explicat el pla de xoc dels populars contra l’okupaci贸, 鈥渦n problema que cada dia afecta a m茅s castellonencs i que necessita d’una resposta urgent鈥. En aquest sentit, Marta Barrachina ha recordat que l’ha registrat en el Congr茅s una proposici贸 de llei org脿nica per a regular el problema de l’okupaci贸 amb mesures com assegurar que el desallotjament siga 鈥渋mmediat鈥, que no es puguen empadronar en aquests domicilis i que s’endurisquen les penes en el cas que siguen fen貌mens mafiosos.

La presidenta provincial del PP de Castell贸 tamb茅 recorda la necessitat de 鈥渇er costat als agricultors en un moment en el qual tots els seus costos van a m茅s i cada vegada obtenen menys ingressos pel seu treball鈥. En aquest sentit, Marta Barrachina recorda les propostes del president del PP de la Comunitat Valenciana, Carlos Maz贸n, qui ha garantit portar la c脿rrega fiscal agr铆cola 鈥渁 la m铆nima tributaci贸 possible i fer-la el m茅s atractiva possible鈥 amb una quota zero per als joves, al costat de deduccions en l’IRPF, campanyes de promoci贸 i en defensa dels productes aut貌ctons i accions de lluita contra les plagues, entre altres mesures contra l’aband贸 dels camps.

Leave a Reply

Your email address will not be published.