fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Barrachina: “El PP treballarà de veritat per a complir amb la província”

Marta Barrachina: “El PP treballarà de veritat per a complir amb la província”

“En el Partit Popular governarem per a tots per a generar oportunitats i millorar la vida dels castellonencs”, afirma la líder provincial del PP de Castelló, Marta Barrachina.

La presidenta provincial del Partit Popular i pròxima presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, afirma que “el PP assumeix des de hui mateix la clara crida del canvi que han expressat els castellonencs i es compromet a activar els ajuntaments t la Diputació perquè els 135 municipis que conformen la província puguen generar oportunitats i millorar la vida dels seus ciutadans”. “El PP posarà als ajuntaments i a la Diputació a treballar de veritat per a complir amb la província, sense sectarismes i per a tots els ciutadans”, ha subratllat Marta Barrachina en la junta directiva provincial que s’ha celebrat aquest dilluns després de les eleccions municipals i autonòmiques.

Per part seua, el secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, ha posat en valor la connexió amb la ciutadania que s’ha traduït en més de 200 actes al carrer, al mateix temps que ha posat en valor els 1.751 apoderats i interventors que “han treballat per a aconseguir aquest canvi tan necessari”.

“Hem arribat a cada racó d’aquesta província, amb 428.000 paperetes repartides entre els nostres 135 municipis i 72.300 revistes distribuïdes amb 94 dissenys diferents. Hem distribuït 14.000 cartells amb 165 dissenys diferents i més de 100.000 productes de marxandatge a la nostra província”, ha concretat Aguilella.

El Partit Popular ha aconseguit un total de 111.365 vots en haver sigut la llista més votada a la província de Castelló amb el suport del 38,07% dels votants. Els resultats mostren un increment dels vots superior al 35% respecte a l’anterior legislatura amb 29.166 castellonencs més que han optat per l’única opció que garantia el canvi.

El Partit Popular ha aconseguit un total de 509 regidors enfront dels 460 de l’anterior legislatura, la qual cosa suposa 49 més i un repunt del 10,6%.

Quant a la Diputació, el PP de Marta Barrachina recupera la majoria absoluta amb 14 diputats, “un molt bon resultat que es deu al treball i esforç que s’ha realitzat per part del Partit Popular de la província des de fa molts mesos”.

“Tenim la gran oportunitat de liderar el canvi que es mereix aquesta província. I després de les eleccions locals i autonòmiques, en les quals Castelló i la Comunitat Valenciana ha apostat de manera clara pel canvi, la cita és el pròxim 23 de juliol amb les eleccions generals”, ha subratllat la líder provincial del PP.

Perquè, tal com ha declarat Barrachina, “el resultat del 28 de maig ha sigut l’expressió més potent i clara del gran desig de canvi que existeix a la província de Castelló”. “En el Partit Popular de la província de Castelló continuarem treballant perquè el canvi arribe el Govern d’Espanya i Feijóo siga el pròxim president. Afrontem el repte de la millor versió del Partit Popular. Units, serens i compromesos amb la nostra província i el nostre país”, ha rematat la presidenta provincial del PPCS.

Leave a Reply

Your email address will not be published.