fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina impulsar脿 un Institut d’Investigaci贸 de Malalties Rares a l’Hospital Provincial

Marta Barrachina impulsar脿 un Institut d’Investigaci贸 de Malalties Rares a l’Hospital Provincial

La presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, tamb茅 anuncia que secundar脿 amb un programa de 10.000 euros a l’Associaci贸 de Malalties Minorit脿ries de la Comunitat Valenciana (Asemi) si aconsegueix la confian莽a dels ciutadans per a ser presidenta de la Diputaci贸 a partir del 28 de maig.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castell贸, Marta Barrachina, impulsar脿 un Institut d’Investigaci贸 de Malalties Rares en col路laboraci贸 amb l’Hospital Provincial. Aquest 茅s un dels compromisos que recull el programa de Govern del Partit Popular per a la prov铆ncia de Castell贸 que far脿 realitat Marta Barrachina si aconsegueix la confian莽a dels ciutadans per a ser presidenta de la Diputaci贸 a partir del 28 de maig.

La sanitat de qualitat 茅s la prioritat del Partit Popular tant a la prov铆ncia de Castell贸 com a la Comunitat Valenciana. Per aix貌, el president Carlos Maz贸n construir脿 un nou Hospital General a Castell贸 que ser脿 referent i recuperar脿 el CICU per a la prov铆ncia, entre altres iniciatives.

El comprom铆s de la presidenta provincial en sanitat tamb茅 茅s contundent i passa per recuperar i ampliar el programa Salut al Poble, ampliar la xarxa d鈥檋elisuperficies per a reduir els temps d’espera davant una urg猫ncia sanit脿ria o dotar de m茅s mam貌grafs a la prov铆ncia.

L’atenci贸 dels pacients de malalties rares i les seues fam铆lies tamb茅 茅s clau en el comprom铆s del PP amb la prov铆ncia de Castell贸. 鈥淰olem crear l’Institut d’Investigaci贸 de Malalties Rares en col路laboraci贸 de l’Hospital Provincial i que s’avance en el diagn貌stic perinatal鈥, subratlla Marta Barrachina.

鈥淓ns hem reunit en diverses ocasions amb l’Associaci贸 de Malalties Minorit脿ries de la Comunitat Valenciana (Asemi) i s贸n moltes les demandes que ens ha traslladat la seua presidenta, B脿rbara Congost. Des del PP de la prov铆ncia ens comprometem a treballar i a traslladar aquestes demandes davant les administracions competents perqu猫 es millore l’atenci贸 i la qualitat de vida de les persones amb una malaltia minorit脿ria i les seues fam铆lies鈥, explica Barrachina.

鈥淐reiem que 茅s necessari que administracions p煤bliques com la Diputaci贸 facen costat als pacients i a les fam铆lies de l’Associaci贸 de Malalties Minorit脿ries鈥, subratlla Marta Barrachina. 鈥淓ls recursos han d’arribar als qui m茅s ho necessiten. 脡s impossible que avancem com a societat si no atenem a tots els ciutadans i oferim els millors recursos disponibles al conjunt dels castellonencs鈥, indica la l铆der provincial del PP.

鈥淓n el PP de la prov铆ncia de Castell贸 continuarem treballant amb l’objectiu d’escoltar i atendre de primera la m脿 les necessitats d’associacions com Asemi perqu猫 a trav茅s de les reunions peri貌diques amb les associacions es poden continuar buscant les solucions per a intentar donar resposta a les necessitats reals de tots els castellonencs鈥, destaca Marta Barrachina.

鈥淰olem una prov铆ncia en la qual tots els castellonencs estiguen igual d’atesos i ens posem en la pell d’aquestes fam铆lies per a millorar el seu dia a dia鈥, afig la presidenta provincial del PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.