fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina optar脿 a la presid猫ncia provincial del Partit Popular de Castell贸 amb un projecte 鈥渄’unitat, futur i il路lusi贸鈥

Marta Barrachina optar脿 a la presid猫ncia provincial del Partit Popular de Castell贸 amb un projecte 鈥渄’unitat, futur i il路lusi贸鈥

L’anunci marca l’inici del cam铆 cap a la celebraci贸 del XV Congr茅s Provincial del Partit Popular.

“Castell贸 mereix un futur millor. Som una gran prov铆ncia plena de grans persones, compromeses i treballadores, que estimen聽esta聽terra i que creuen que 茅s possible fer les coses millor, d’una altra manera, de tots i per a tots. Per tot aix貌, per tots ells, per l’orgull que聽sent聽per ser d’esta聽terra, avui聽anuncie聽la聽meua聽decisi贸 de presentar la聽meua聽candidatura a presidir el Partit Popular de la prov铆ncia de Castell贸 amb un projecte d’unitat, futur i il路lusi贸, centrat聽a聽oferir les millors oportunitats d’ocupaci贸 i benestar, i a construir el millor present i futur per a totes les persones de la prov铆ncia de Castell贸”.

Aix铆 ho ha anunciat l’alcaldessa de la Vall d’Alba en el moment que s’ha convocat la Junta Directiva per a celebrar el XV Congr茅s Provincial del PP de Castell贸. Ser脿 aix铆 la primera dona a optar a ocupar el m脿xim c脿rrec dins de l’organitzaci贸.

“脡s el moment de comprometre’s en cos i 脿nima, de lluitar per defensar les idees que crec que s贸n les millors per a tots i que Castell贸 necessita. Des de la major de les humilitats, per貌 des de la major de les conviccions. Des de la valentia, per貌 tamb茅 des de la prud猫ncia. Des del respecte a tots els meus companys i al meu partit, l’organitzaci贸 que m茅s i millor ha fet progressar i avan莽ar a聽esta聽prov铆ncia. I per descomptat, amb el suport de la聽meua聽fam铆lia, comen莽ant pel de la聽meua聽filla, a la qual vull deixar un futur millor, el mateix que als meus ve茂ns de la Vall d’Alba i a tots els ciutadans de tota la prov铆ncia.聽Recullo聽el testimoni de tots els que em van precedir en el meu c脿rrec, que van treballar incansablement per millorar la nostra prov铆ncia, i presentar茅 la聽meua聽candidatura a presidir el聽PPCS聽amb el desig de sumar a moltes persones que continuarem un projecte de llarg recorregut, basat en els valors de la democr脿cia i la llibertat, per a construir les millors condicions per a generacions futures de castellonenques”, ha exposat Marta聽Barrachina, a l’hora d’explicar les motivacions que li han portat a fer聽este聽pas.

“Tenim la fortuna de tenir a molt铆ssimes persones que aportaran tota la聽seua聽for莽a i saber fer a la prov铆ncia, per a situar a Castell贸 en el lloc que ens correspon, una prov铆ncia amb una personalitat pr貌pia, amb veu i vot propi, orgullosos tamb茅 de formar part de la Comunitat Valenciana i d’esta聽gran naci贸 que 茅s Espanya. Un projecte de tots i per a tots, en el qual tots els que聽vulguen聽treballar i unir esfor莽os tenen les portes obertes per a sumar en favor de totes les persones de la prov铆ncia de Castell贸. 脡s el moment retornar la llibertat als castellonencs, d’assegurar el marc legal constitucional que ha聽perm茅s聽que visquem en el gran pa铆s plural que som i tenim, i que hem de continuar protegint. I d’acabar amb els experiments de partits pol铆tics d’esquerra que volen destruir les institucions democr脿tiques que ens representen i s贸n patrimoni com煤”, ha afirmat聽Barrachina.

CURR脥CULUM MARTA聽BARRACHINA

Marta聽Barrachina聽Mateu 茅s T猫cnic d’Educaci贸 Infantil, t茅聽38聽anys i 茅s mare d’una nena, Martina. Activa, decidida i amb gran capacitat de treball, posseeix una 脿mplia experi猫ncia en la gesti贸 municipal i聽a nivell org脿nic, dins del Partit Popular, gr脿cies a les diferents responsabilitats que ha vingut exercint al llarg de tota la聽seua聽traject貌ria pol铆tica i institucional.

Est脿 afiliada al Partit Popular des de l’any 2002. En l’actualitat, 茅s alcaldessa de la Vall d’Alba, on es troba desenvolupant el seu segon mandat despr茅s d’obtenir聽dos聽majories absolutes, en 2015 i 2019. La聽seua聽marxa pol铆tica va comen莽ar, precisament, a l’Ajuntament de la Vall d’Alba, quan en 2003 va assumir l’脿rea de Relacions Institucionals, Cultura, Joventut i assumptes del Pla de l’Arc. A partir d’aqu铆, tamb茅 va ser la tercera tinenta d’alcalde i regidora de Relacions Institucionals, Festes, Sanitat, Benestar Social, Dona i Assumptes del Pla de l’Arc.

Despr茅s del XIV Congr茅s Provincial del Partit Popular de Castell贸, al juliol 2017 va passar a desenvolupar el c脿rrec de sotssecretaria d’Organitzaci贸 del聽PPCS, la qual cosa li ha聽perm茅s聽con茅ixer聽en primera persona el conjunt del territori de la prov铆ncia de Castell贸 i tots i cadascuna de les organitzacions locals dels Populars i els seus representants en els 135 municipis, aix铆 com el treball intern i organitzatiu.

Aix铆 mateix, despr茅s de les eleccions del 26 de maig de 2019, va ser designada diputada provincial per la comarca de Castell贸.

Ara, despr茅s de treballar durant els 煤ltims聽20聽anys al servei del Partit Popular des de la base, fa un pas endavant per a continuar treballant, per貌 al capdavant de l’organitzaci贸 provincial, aprofitant tot el potencial hum脿 que t茅 l’organitzaci贸 perqu猫聽torne聽a ser una opci贸 guanyadora, i es聽puguen聽recuperar institucions com la Diputaci贸 Provincial de Castell贸, o els principals ajuntaments de la prov铆ncia, cas del de la capital de la Plana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.