fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Marta Barrachina optarà a la presidència provincial del Partit Popular de Castelló amb un projecte “d’unitat, futur i il·lusió”

Marta Barrachina optarà a la presidència provincial del Partit Popular de Castelló amb un projecte “d’unitat, futur i il·lusió”

L’anunci marca l’inici del camí cap a la celebració del XV Congrés Provincial del Partit Popular.

“Castelló mereix un futur millor. Som una gran província plena de grans persones, compromeses i treballadores, que estimen esta terra i que creuen que és possible fer les coses millor, d’una altra manera, de tots i per a tots. Per tot això, per tots ells, per l’orgull que sent per ser d’esta terra, avui anuncie la meua decisió de presentar la meua candidatura a presidir el Partit Popular de la província de Castelló amb un projecte d’unitat, futur i il·lusió, centrat a oferir les millors oportunitats d’ocupació i benestar, i a construir el millor present i futur per a totes les persones de la província de Castelló”.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa de la Vall d’Alba en el moment que s’ha convocat la Junta Directiva per a celebrar el XV Congrés Provincial del PP de Castelló. Serà així la primera dona a optar a ocupar el màxim càrrec dins de l’organització.

“És el moment de comprometre’s en cos i ànima, de lluitar per defensar les idees que crec que són les millors per a tots i que Castelló necessita. Des de la major de les humilitats, però des de la major de les conviccions. Des de la valentia, però també des de la prudència. Des del respecte a tots els meus companys i al meu partit, l’organització que més i millor ha fet progressar i avançar a esta província. I per descomptat, amb el suport de la meua família, començant pel de la meua filla, a la qual vull deixar un futur millor, el mateix que als meus veïns de la Vall d’Alba i a tots els ciutadans de tota la província. Recullo el testimoni de tots els que em van precedir en el meu càrrec, que van treballar incansablement per millorar la nostra província, i presentaré la meua candidatura a presidir el PPCS amb el desig de sumar a moltes persones que continuarem un projecte de llarg recorregut, basat en els valors de la democràcia i la llibertat, per a construir les millors condicions per a generacions futures de castellonenques”, ha exposat Marta Barrachina, a l’hora d’explicar les motivacions que li han portat a fer este pas.

“Tenim la fortuna de tenir a moltíssimes persones que aportaran tota la seua força i saber fer a la província, per a situar a Castelló en el lloc que ens correspon, una província amb una personalitat pròpia, amb veu i vot propi, orgullosos també de formar part de la Comunitat Valenciana i d’esta gran nació que és Espanya. Un projecte de tots i per a tots, en el qual tots els que vulguen treballar i unir esforços tenen les portes obertes per a sumar en favor de totes les persones de la província de Castelló. És el moment retornar la llibertat als castellonencs, d’assegurar el marc legal constitucional que ha permés que visquem en el gran país plural que som i tenim, i que hem de continuar protegint. I d’acabar amb els experiments de partits polítics d’esquerra que volen destruir les institucions democràtiques que ens representen i són patrimoni comú”, ha afirmat Barrachina.

CURRÍCULUM MARTA BARRACHINA

Marta Barrachina Mateu és Tècnic d’Educació Infantil, té 38 anys i és mare d’una nena, Martina. Activa, decidida i amb gran capacitat de treball, posseeix una àmplia experiència en la gestió municipal i a nivell orgànic, dins del Partit Popular, gràcies a les diferents responsabilitats que ha vingut exercint al llarg de tota la seua trajectòria política i institucional.

Està afiliada al Partit Popular des de l’any 2002. En l’actualitat, és alcaldessa de la Vall d’Alba, on es troba desenvolupant el seu segon mandat després d’obtenir dos majories absolutes, en 2015 i 2019. La seua marxa política va començar, precisament, a l’Ajuntament de la Vall d’Alba, quan en 2003 va assumir l’àrea de Relacions Institucionals, Cultura, Joventut i assumptes del Pla de l’Arc. A partir d’aquí, també va ser la tercera tinenta d’alcalde i regidora de Relacions Institucionals, Festes, Sanitat, Benestar Social, Dona i Assumptes del Pla de l’Arc.

Després del XIV Congrés Provincial del Partit Popular de Castelló, al juliol 2017 va passar a desenvolupar el càrrec de sotssecretaria d’Organització del PPCS, la qual cosa li ha permés conéixer en primera persona el conjunt del territori de la província de Castelló i tots i cadascuna de les organitzacions locals dels Populars i els seus representants en els 135 municipis, així com el treball intern i organitzatiu.

Així mateix, després de les eleccions del 26 de maig de 2019, va ser designada diputada provincial per la comarca de Castelló.

Ara, després de treballar durant els últims 20 anys al servei del Partit Popular des de la base, fa un pas endavant per a continuar treballant, però al capdavant de l’organització provincial, aprofitant tot el potencial humà que té l’organització perquè torne a ser una opció guanyadora, i es puguen recuperar institucions com la Diputació Provincial de Castelló, o els principals ajuntaments de la província, cas del de la capital de la Plana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.