fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina presenta un programa de Govern centrat en les necessitats de les persones i en crear les oportunitats que mereix la prov铆ncia de Castell贸

Marta Barrachina presenta un programa de Govern centrat en les necessitats de les persones i en crear les oportunitats que mereix la prov铆ncia de Castell贸

La presidenta provincial del PP de Castell贸, Marta Barrachina, explica els principals eixos del programa electoral 鈥渇ruit de mesos de treball recorrent la prov铆ncia i escoltant ve茂ns, col路lectius, associacions i representants de tots els municipis鈥.

La presidenta provincial del Partit Popular de Castell贸, Marta Barrachina, ha presentat el programa de Govern per a la prov铆ncia en el qual es recullen les mesures i propostes que lideraran el canvi a partir de les eleccions del pr貌xim 28 de maig.

La l铆der provincial del PP ha presentat un programa de Govern centrat en les necessitats de les persones i en crear les oportunitats que mereix la prov铆ncia de Castell贸. 鈥淓l nostre programa 茅s realista, efica莽 i dona respostes a tots els castellonencs perqu猫 茅s fruit de mesos de treball recorrent la prov铆ncia i escoltant ve茂ns, col路lectius, associacions i representants de tots els municipis鈥.

鈥溍塻 un programa de govern que respon a les necessitats reals de cada rac贸 de la prov铆ncia i que se centra en oferir uns serveis de qualitat i oportunitats per a millorar la vida de tots els castellonencs鈥, indica Marta Barrachina.

鈥淰olem estabilitat, creixement econ貌mic i que la prov铆ncia de Castell贸 torne a enlairar i ho farem des de la sensatesa i la gesti贸 responsable que ens caracteritza鈥, explica.

La presidenta provincial del PP ha presentat el programa acompanyada per part de l’equip del Partit Popular de la prov铆ncia de Castell贸 aix铆 com pel senador i cap de llista del PPCV a les Corts per Castell贸, Alberto Fabra. Al costat de Marta Barrachina ha estat el secretari general, Salvador Aguilella; Andr茅s Mart铆nez, Coordinador de la Comissi贸 Territorial, Comissi贸 d’Estudis i Sectorials; H茅ctor Folgado, Vicesecretari General d’Organitzaci贸; Jes煤s Lecha, Vicesecretari General d’Estrat猫gia Pol铆tica i Comissions d’Estudi; Mar铆a 脕ngeles Pallar茅s, Vicesecret脿ria General Territorial, i Elena Albalat, Vicesecret脿ria d’Assist猫ncia a Grups Municipals.

El programa de govern del PP per a la prov铆ncia de Castell贸 inclou inversions en sanitat, programes espec铆fics per a combatre la despoblaci贸, mesures econ貌miques i baixada d’impostos, impuls al turisme, propostes de gesti贸 forestal i solucions per a la costa, entre altres temes prioritaris.

Entre les propostes per a corregir el col路lapse i el caos sanitari actual, la presidenta provincial afirma que el PP recuperar脿 el CICU per a la prov铆ncia de Castell贸, augmentar脿 les unitats de prevenci贸 de c脿ncer de mama, instal路lant equips d’煤ltima generaci贸 a Segorbe, Onda i l’Alcora; i construir脿 un nou Hospital General a Castell贸, entre altres mesures. 鈥淩ecuperarem els serveis sanitaris perqu猫 tots els castellonencs, visquen on visquen, tinguen els mateixos drets i atencions sanit脿ries鈥, explica.

Quant a l’atenci贸 social, la l铆der provincial assegura que 鈥渓’atenci贸 a les persones, des dels m茅s joves als majors, 茅s el centre de la nostra acci贸 pol铆tica鈥. 鈥淧osarem en marxa una xarxa provincial d’assist猫ncia personal a les persones majors aix铆 com un pla provincial per a l’accessibilitat i adaptaci贸 dels habitatges per a majors i per a persones amb diversitat funcional鈥, destaca.

La presidenta provincial tamb茅 ha posat l’accent en la necessitat de treballar perqu猫 la prov铆ncia torne a la senda del creixement econ貌mic i la creaci贸 d’ocupaci贸. 鈥淎tendrem els nostres sectors, des de la cer脿mica a l’agricultura, la ramaderia o la pesca, sense oblidar als nostres aut貌noms i pimes. Cal adoptar mesures reals i rebaixar la c脿rrega fiscal que pateixen, i eliminar traves burocr脿tiques鈥, incideix.

La posada en marxa d’un Bo Consum, ajudes a joves i aut貌noms, la creaci贸 d’oficines agr脿ries de proximitat o l’aposta per productes de Km 0 s贸n algunes propostes del programa de govern.

La l铆der provincial del PP tamb茅 ha explicat la necessitat de cuidar l’interior. 鈥淓l nostre interior mereix serveis, inversi贸 i oportunitats鈥. Per a aix貌, Marta Barrachina preveu posar en marxa un programa per a l’atenci贸 sociosanit脿ria i emocional dirigit als ve茂ns de xicotets municipis d’interior aix铆 com recuperar Salut al Poble amb m茅s especialitats per a atendre xiquets i majors.

El programa provincial que ha presentat Marta Barrachina tamb茅 contempla mesures per a garantir la seguretat dels castellonencs, com la creaci贸 d’una oficina antiokupa; un pla de manteniment, gesti贸 forestal i neteja de muntanyes; actuacions per a la regeneraci贸 de la costa o un pla director d’aigua per a la prov铆ncia de Castell贸, entre altres.

鈥淓l canvi a la prov铆ncia de Castell贸 est脿 cada vegada m茅s a prop i arribar脿 de la m脿 del PP. El temps del conformisme, de no reivindicar ni lluitar s’ha acabat. El nostre projecte 茅s per a tots. Nosaltres mirem a tots els castellonencs i volem deixar arrere huit anys en qu猫 els qui han governat han mirat 煤nicament cap a dins. Per aix貌 cada vegada hi ha m茅s gent que vol sumar-se a aqueix canvi鈥, ha explicat la presidenta provincial del PP, Marta Barrachina.

Leave a Reply

Your email address will not be published.