fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina reivindica en la Diputaci贸 que el color pol铆tic no limite l’exig猫ncia d’ajudes per a la cer脿mica

Marta Barrachina reivindica en la Diputaci贸 que el color pol铆tic no limite l’exig猫ncia d’ajudes per a la cer脿mica

La l铆der del PP a la prov铆ncia ha proposat un Pacte per la defensa del sector cer脿mic de Castell贸 en la reuni贸 d’alcaldes de municipis cer脿mics en la Diputaci贸.

La presidenta del Partit Popular de la prov铆ncia de Castell贸, Marta Barrachina, reivindica en la Diputaci贸 que el color pol铆tic entre administracions no limite el nivell d’exig猫ncia d’ajudes per al sector cer脿mic. 鈥淓n el PP hem arribat a aquesta reuni贸 d’alcaldes de municipis cer脿mics amb la voluntat d’aconseguir un acord de prov铆ncia, posar per damunt dels colors pol铆tics i les sigles partidistes un acord per a al莽ar la veu en defensa de la ind煤stria i protegir l’煤s de milers de fam铆lies castellonenques鈥, subratlla la l铆der provincial del PP.

鈥淗em proposat un Pacte per la defensa del sector cer脿mic de Castell贸 per a elevar la veu i protegir els nostres municipis cer脿mics de la greu situaci贸 que travessa la ind煤stria deixant a un costat els colors pol铆tics reclamant solucions urgents a totes les administracions competents鈥, explica Barrachina.

鈥淗ui el senyor Mart铆 fa cas a les propostes del Partit Popular que no s贸n unes altres que les del conjunt de la ind煤stria cer脿mica i d’aquesta reuni贸 ix un comprom铆s d’unitat per a protegir a milers de fam铆lies castellonenques. Celebrem haver aconseguit fer un pas en la unitat d’acci贸 pol铆tica. Hem perdut un temps molt valu贸s perqu猫 el PP ja va proposar un pacte fa mes i mig. Ara nom茅s esperem que aquest pacte, iniciativa del PP, se signe en els termes que hem plantejat i que es complisca. Mantindrem ferm el nostre comprom铆s amb el sector鈥, subratlla la l铆der provincial del PP.

En la reuni贸 d’alcaldes de municipis cer脿mics que ha tingut lloc aquest dilluns en la Diputaci贸, han participat al costat de Marta Barrachina, alcaldessa de la Vall d’Alba, altres responsables del Partit Popular a la prov铆ncia, com l’alcalde de Sant Joan de Mor贸, Vicente Pallar茅s; l’alcalde de Moncofa, Wences Al贸s; l’alcalde de Figueroles, Luis Gregori; la tinenta d’alcalde d’Onda, Mar铆a Baila, i la tinenta d’alcalde de Lucena, Erika Escrig.

鈥淗em d’elevar la veu per a protegir els nostres municipis cer脿mics de la greu situaci贸 que travessa la ind煤stria deixant a un costat actituds partidistes i colors pol铆tics鈥, afirma Barrachina. 鈥溍塻 necessari reivindicar amb fermesa solucions urgents davant totes les administracions鈥, afig.

鈥淓n el Partit Popular hem presentat un gran Pacte per la defensa del sector cer脿mic de Castell贸 amb cinc punts fonamentals per a buscar solucions urgents a una ind煤stria crucial per al nostre futur i que s’est脿 apagant per la crisi del gas i l’increment dels costos energ猫tics鈥, explica la l铆der provincial del PP.

鈥淗em d’anar de la ma per a instar el Consell a augmentar les ajudes directes al sector cer脿mic i reclamar al Govern d’Espanya que atorgue les ajudes m脿ximes, de fins a 150 milions d’euros per empresa, permeses per la Uni贸 Europea perqu猫 la ind煤stria cer脿mica de Castell贸 puga competir en les mateixes condicions que altres productors europeus com It脿lia鈥, explica Barrachina.

鈥淓l sector cer脿mic 茅s un motor de prosperitat i benestar per a milers de fam铆lies de tota la prov铆ncia. De la ind煤stria depenen m茅s de 17.000 ocupacions directes i altres punts indirectes. En aquests moments hi ha empreses que s’han vist obligades a tancar o a aprovar Expedients de Regulaci贸 Temporal d’Ocupaci贸. Actualment, 8.700 treballadors estan en ERTO i 茅s la nostra obligaci贸 plantejar solucions i mesures que estiguen a l’altura de la gravetat del problema鈥, subratlla la l铆der provincial del PP.

Leave a Reply

Your email address will not be published.