fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Marta Barrachina sol路licita a la Diputaci贸 que diga si est脿 del costat de Castell贸 o del PSOE en el Govern que aprova la MAGDA i li demana que 鈥渁ssessore jur铆dicament els municipis afectats鈥

Marta Barrachina sol路licita a la Diputaci贸 que diga si est脿 del costat de Castell贸 o del PSOE en el Govern que aprova la MAGDA i li demana que 鈥渁ssessore jur铆dicament els municipis afectats鈥

Marta Barrachina sol路licita a la Diputaci贸 que diga si est脿 del costat de Castell贸 o del PSOE en el Govern que aprova la MAGDA i li demana que 鈥渁ssessore jur铆dicament els municipis afectats鈥.

La presidenta provincial del PP de Castell贸 i diputada, Marta Barrachina, sol路licita a la Diputaci贸 que diga si est脿 del costat de Castell贸 o del PSOE en el Govern que aprova la MAGDA i li demana que 鈥渁ssessore jur铆dicament els municipis afectats鈥.

A m茅s, Barrachina demana a l’equip de Govern, format per PSOE i Comprom铆s, 鈥渜ue pose a la disposici贸 dels afectats tots els mitjans i instruments necessaris per a la defensa dels interessos de la nostra prov铆ncia davant un projecte tan perjudicial per a l’interior de Castell贸 com 茅s la MAGDA鈥 i que explique 鈥渜u猫 ha fet en l’煤ltim any per a frenar aquest projecte鈥.

La presidenta provincial del PP de Castell贸 va fer aquestes declaracions aquest divendres durant la reuni贸 convocada a Les Coves de Vinrom脿 per la plataforma d’afectats del megaparc solar MAGDA a la qual van assistir desenes de persones que van omplir els salons de la Caixa Rural de la localitat. Barrachina va assistir juntament amb altres dos alcaldes i diputats provincials, Vicente Pallar茅s, alcalde de Sant Joan de Mor贸, i David Vicente, alcalde de Torre d鈥檈n Besora, aix铆 com representants de Partit Popular a Les Coves de Vinrom脿.

Com a presidenta provincial del PP de Castell贸 i alcaldessa de la Vall d’Alba, Barrachina insta la Diputaci贸 a 鈥減osar en marxa la taula de seguiment que li demanem fa un any i buscar f贸rmules per a la paralitzaci贸 d’un projecte tan perjudicial per als pobles de l’interior de Castell贸 com 茅s la MAGDA鈥. 鈥淟a Diputaci贸 ha de posicionar-se en defensa dels municipis de Castell贸 davant aquesta situaci贸, en aquests moments necessitem el suport de la instituci贸 per a fer front comuna a aquest projecte tan perjudicial per als nostres pobles鈥, subratlla Barrachina.

La presidenta provincial del PP tamb茅 insta l’equip de Govern de la Diputaci贸 a explicar 鈥渜uines accions ha desenvolupat en l’煤ltim any des que s’aprovara una declaraci贸 institucional en el ple de la Diputaci贸 a proposta del PP per a defensar als afectats鈥.

鈥淟’煤nica cosa que sabem 茅s que el Ministeri acaba d’aprovar la Declaraci贸 d’Impacte Ambiental (DIA) del projecte MAGDA per貌 desconeixem quines accions o mesures s’han adoptat per part d’una Diputaci贸 que es va comprometre en ple a defensar als municipis afectats per un projecte que colpeja de ple la seua economia, patrimoni, cultura i futur. D’aqueixa aprovaci贸 ha passat un any i demanem explicacions sobre les accions que s’han fet en 12 mesos perqu猫 la crida d’auxili dels municipis se sentira en el Govern鈥, explica Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castell贸 recorda que el PPCS ha elevat al Senat la defensa dels afectats per la megaplanta solar MAGA i ha exigit la compareixen莽a immediata de la vicepresidenta tercera del Govern i ministra per a la Transici贸 Ecol貌gica, Teresa Ribera, perqu猫 done explicacions sobre l’aprovaci贸 de la DIA del projecte MAGDA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.