fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

M茅s de la meitat del programa de govern local de Nules s’ha complert

M茅s de la meitat del programa de govern local de Nules s’ha complert

Els portaveus dels grups municipals destaquen la participaci贸 ciutadana i la transpar猫ncia com els principals pilars de la gesti贸.

Nules compleix el 60% del programa de govern local i prop d’un altre 20% es troba iniciat, aix铆 ho han manifestat els diferents portaveus dels grups municipals que formen l’equip de govern de l’Ajuntament de Nules en fer balan莽 dels dos anys de legislatura.

Els portaveus dels grups municipals CCD, David Garc铆a; PSPV-PSOE, Adri谩n Sorribes; M茅s Nules, Rosa Ventura, i IPN, C茅sar Esta帽ol, destaquen que els principals pilars de la gesti贸 municipal s贸n la participaci贸 ciutadana mitjan莽ant les assemblees ve茂nals i la transpar猫ncia. A m茅s, tots ells han assenyalat que “els interessos dels ve茂ns i les ve茂nes estant per damunt dels diferents interessos de partit”.

Aix铆 doncs, alguns exemples del que s’ha complit en estos dos anys de govern s贸n la reducci贸 del deute municipal que passa del 31 al 15%; s’ha treballat en la millora de l’accessibilitat dels edificis p煤blics i de les voreres; s’ha posat en marxa l’ordenan莽a de guals; s’han cedit els terrenys de propietat municipal a la Conselleria de Just铆cia per a l’ampliaci贸 dels jutjats; s’han creat l’Associaci贸 Local de Llauradors i la Comissi贸 de Festes, en les quals els protagonistes s贸n els ciutadans, i s’han incrementat les ajudes socials.

Nules ha vist complides diferents reivindicacions, com ara l’ampliaci贸 de l’horari de l’ambulatori a la vesprada; la construcci贸 del CEIP Nou Pedro Alc谩zar; la creaci贸 de la Policia Rural; el finan莽ament de la Xarxa Llibres; o la licitaci贸 per a la remodelaci贸 de la Cambra Agr脿ria, amb la qual l’Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes Cantalobos tindr脿 un lloc en condicions on reunir-se, tamb茅 els llauradors i les associacions de reg i el projecte Natiu creat per a ajudar les empreses i l’emprenedoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.