fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Més de la meitat del programa de govern local de Nules s’ha complert

Més de la meitat del programa de govern local de Nules s’ha complert

Els portaveus dels grups municipals destaquen la participació ciutadana i la transparència com els principals pilars de la gestió.

Nules compleix el 60% del programa de govern local i prop d’un altre 20% es troba iniciat, així ho han manifestat els diferents portaveus dels grups municipals que formen l’equip de govern de l’Ajuntament de Nules en fer balanç dels dos anys de legislatura.

Els portaveus dels grups municipals CCD, David García; PSPV-PSOE, Adrián Sorribes; Més Nules, Rosa Ventura, i IPN, César Estañol, destaquen que els principals pilars de la gestió municipal són la participació ciutadana mitjançant les assemblees veïnals i la transparència. A més, tots ells han assenyalat que “els interessos dels veïns i les veïnes estant per damunt dels diferents interessos de partit”.

Així doncs, alguns exemples del que s’ha complit en estos dos anys de govern són la reducció del deute municipal que passa del 31 al 15%; s’ha treballat en la millora de l’accessibilitat dels edificis públics i de les voreres; s’ha posat en marxa l’ordenança de guals; s’han cedit els terrenys de propietat municipal a la Conselleria de Justícia per a l’ampliació dels jutjats; s’han creat l’Associació Local de Llauradors i la Comissió de Festes, en les quals els protagonistes són els ciutadans, i s’han incrementat les ajudes socials.

Nules ha vist complides diferents reivindicacions, com ara l’ampliació de l’horari de l’ambulatori a la vesprada; la construcció del CEIP Nou Pedro Alcázar; la creació de la Policia Rural; el finançament de la Xarxa Llibres; o la licitació per a la remodelació de la Cambra Agrària, amb la qual l’Associació de Jubilats i Pensionistes Cantalobos tindrà un lloc en condicions on reunir-se, també els llauradors i les associacions de reg i el projecte Natiu creat per a ajudar les empreses i l’emprenedoria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.