fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Missatge d’any nou del President de la Generalitat: “L’any que ve tamb茅 a Canal 9”

Missatge d’any nou del President de la Generalitat: “L’any que ve tamb茅 a Canal 9”

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha assegurat que la prioritat del Consell per al pr貌xim any s贸n les persones, reconstruir l’economia valenciana per a atallar la desocupaci贸 i continuar reivindicant el finan莽ament just per als 5 milions de valencians i valencianes.

El President Ximo Puig ha obert les portes del Palau de la Generalitat mitjan莽ant aquest v铆deo fent una s猫rie de nomenaments per al missatge d’any nou 2016 a col路lectius especialment sensibles en un temps que ha anomenat “de reparaci贸 dels oblits”:

  • Les 11 dones assassinades per viol猫ncia masclista aquest 2015
  • Les persones sense ocupaci贸
  • Els dependents
  • Els xiquets que estudien en barracons
  • Pensionistes que han deixat de pagar els medicaments per no poder pagar
  • Les v铆ctimes del metro

“Hi haur脿 un dia que no podrem m茅s, llavors ho podrem tot” ha citat la frase de Vicent Andr茅s Estell茅s, s铆mbol del canvi pol铆tic d’aquest any. Ximo Puig vol potenciar tots els sectors de l’economia ajudant als que poden ajudar a cr茅ixer-la. Ha fet menci贸 especial a la transpar猫ncia i a la lluita contra la corrupci贸. No ha quedat for, 茅s clar, un finan莽ament just. “Ning煤 ens ha regalat m茅s i ning煤 ens ho va a regalar” 茅s la frase que encarna un nou renaixement centrat en el canvi de la Constituci贸. “En 2016 escriurem la nostra pr貌pia hist貌ria”

Leave a Reply

Your email address will not be published.