fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner anuncia que no es presentar脿 a la reelecci贸 del PPCV i convoca el Congr茅s provincial per al 3 de juny

Moliner anuncia que no es presentar脿 a la reelecci贸 del PPCV i convoca el Congr茅s provincial per al 3 de juny

El president provincial del Partit Popular ha traslladat la seua decisi贸 tant al Comit茅 de direcci贸 del PPCS, com a Isabel Bonig i a Mariano Rajoy.

El president del Partit Popular de la prov铆ncia de Castell贸, Javier Moliner, ha reunit al Comit茅 de direcci贸 del PPCS amb l’objectiu de fixar la data per a la convocat貌ria del Congr茅s Provincial. Durant la reuni贸, Moliner ha proposat el dissabte 3 de juny com a data per a aquesta cita congressual, alhora que ha anunciat que ell no optar脿 a la reelecci贸.

Moliner ha explicat que aquesta decisi贸 茅s necess脿ria per a mantenir la coher猫ncia amb l’actitud que ha mantingut tot aquest temps a favor de la regeneraci贸 pol铆tica. “Crec que 茅s molt bo i molt sa per a la democr脿cia, i per a la pol铆tica, assumir aquest tipus de decisions sense por. Mai he volgut professionalitzar-me en la pol铆tica i entenc que qui demana regeneraci贸 ha de ser el primer a aplicar-li-la a ell mateix”, ha assegurat davant els mitjans de comunicaci贸 gens m茅s finalitzar el Comit茅 de direcci贸 del PPCS.

El president del PPCS ha recordat que “vaig arribar a la presid猫ncia d’aquest partit fa quatre anys i mig amb un objectiu clar: iniciar i consolidar un proc茅s de transici贸 pol铆tica que portara al PPCS a ser un partit cohesionat, fort, exemplar, modern i transparent. Vaig assumir el dif铆cil repte de portar a aquesta organitzaci贸 a ser referent a nivell nacional com a model de participaci贸 i com a exemple d’actualitzaci贸 de formes que connectaren amb la societat”.

Javier Moliner ha assenyalat tant en el Comit茅 de direcci贸 com despr茅s davant els mitjans de comunicaci贸 que “cree, sincerament, que el PPCS ha canviat en aquestes l铆nies durant tot aquest temps: hem sigut pioners en la participaci贸 interna, inflexibles en la lluita contra la corrupci贸, oberts als nous temps pol铆tics i tot a莽貌 sense perdre mai l’espai en l’epicentre de la societat castellonenca”.

Aix铆, en la seua argumentaci贸, el president provincial del PPCS, ha incidit que “avui, quatre anys i mig despr茅s, amb la convicci贸 d’haver empr茅s la senda correcta, des de la humil satisfacci贸 pel cam铆 recorregut, amb la responsabilitat del treball realitzat i des de la coher猫ncia amb la qual sempre he intentat actuar en pol铆tica, vull anunciar-los que no vaig a presentar-me a la reelecci贸 com a president del Partit Popular de la prov铆ncia de Castell贸”.

“脡s una decisi贸 personal que es basa en la meua convicci贸 ferma en la necessitat de regeneraci贸 en els partits pol铆tics com a bases del sistema democr脿tic. Crec que 茅s necessari, que 茅s bo, que els pol铆tics sapiem prendre la decisi贸 d’apartar-nos dels c脿rrecs de direcci贸 dels partits i cedir el pas a noves idees, noves visions i noves persones”, ha mantingut Moliner.

El president ha explicat que “acabe de transmetre aquesta decisi贸 al Comit茅 de direcci贸 del PPCS, despr茅s d’haver-li-la comunicat al president nacional, Mariano Rajoy, i a la presidenta regional, Isabel Bonig. Aquesta mateixa vesprada, la Junta Directiva Provincial va a convocar el Congr茅s Provincial i anem a posar-nos a treballar perqu猫 aquelles persones que ho consideren puguen presentar-se a l’elecci贸 i que tots els militants puguen triar al nou president del PPCS”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.