fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner consolida a la Diputació esta legislatura com una institució útil per a la província adaptada als nous temps

Moliner consolida a la Diputació esta legislatura com una institució útil per a la província adaptada als nous temps

l Govern Provincial compleix avui tres anys en els quals s’ha modernitzat i ha impulsat la transparència i els consensos.

La Diputació de Castelló compleix avui tres anys de legislatura, en els quals s’ha consolidat com una institució molt més útil encara per a la província , tal com reconeixen els mateixos castellonencs. El treball emprès per Javier Moliner, president del Govern Provincial, per a propiciar el consens i els acords ha permès escometre molts projectes dels quals s’està beneficiant tota la província.

Així, les directrius marcades per Moliner, no solament ara, sinó des de 2011, han consolidat a la institució com un element útil a la província, adaptada als temps tant en les formes de funcionament com en el fons dels seus objectius estratègics. La modernització i la transparència, el consens polític, l’exercici continu d’escolta activa amb els municipis, la promoció dels valors i l’orgull castellonenc i el seu esforç inversor, fruit de l’eficiència en la gestió, són els principals eixos que defineixen la institució.

La transformació en els processos i treball de la Diputació a favor de la igualtat d’oportunitats de tota la província, amb la reducció de convenis singulars i la implantació de línies de subvencions i ajudes regulades i amb criteris objectius per a tots els municipis ha sigut un dels canvis més significatius en el funcionament de la Diputació.

Com a mostra d’açò, fa uns dies, la Diputació de Castelló ha aprovat el seu Pla Estratègic de Subvencions fins a 2019 com un nou exercici de transparència cap als ajuntaments i ciutadans de la província de Castelló. Este document arreplega les subvencions que es gestionen des dels departaments convocants de la Diputació, amb la qual cosa a més de ser una eina de planificació d’acord a l’eficiència en la gestió de l’Administració, des de la perspectiva de la transparència permet l’accés a la informació pública i bon govern i torna a posicionar a la Diputació de Castelló entre les pioneres en este sentit, com demostren els reconeixements a nivell nacional.

Una transformació que és valorada molt positivament pels castellonencs, ja que segons el baròmetre provincial, 2 de cada 3 ciutadans de la província valoren a la Diputació com a útil o molt útil. La presència de la Diputació en la societat castellonenques evoluciona molt positivament amb el 55% que la consideren una institució útil, passant de ser una institució qüestionada en 2011 a valorada positivament en l’actualitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.