fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner consolida a la Diputaci贸 esta legislatura com una instituci贸 煤til per a la prov铆ncia adaptada als nous temps

Moliner consolida a la Diputaci贸 esta legislatura com una instituci贸 煤til per a la prov铆ncia adaptada als nous temps

l Govern Provincial compleix avui tres anys en els quals s’ha modernitzat i ha impulsat la transpar猫ncia i els consensos.

La Diputaci贸 de Castell贸 compleix avui tres anys de legislatura, en els quals s’ha consolidat com una instituci贸 molt m茅s 煤til encara per a la prov铆ncia , tal com reconeixen els mateixos castellonencs. El treball empr猫s per Javier Moliner, president del Govern Provincial, per a propiciar el consens i els acords ha perm猫s escometre molts projectes dels quals s’est脿 beneficiant tota la prov铆ncia.

Aix铆, les directrius marcades per Moliner, no solament ara, sin贸 des de 2011, han consolidat a la instituci贸 com un element 煤til a la prov铆ncia, adaptada als temps tant en les formes de funcionament com en el fons dels seus objectius estrat猫gics. La modernitzaci贸 i la transpar猫ncia, el consens pol铆tic, l’exercici continu d’escolta activa amb els municipis, la promoci贸 dels valors i l’orgull castellonenc i el seu esfor莽 inversor, fruit de l’efici猫ncia en la gesti贸, s贸n els principals eixos que defineixen la instituci贸.

La transformaci贸 en els processos i treball de la Diputaci贸 a favor de la igualtat d’oportunitats de tota la prov铆ncia, amb la reducci贸 de convenis singulars i la implantaci贸 de l铆nies de subvencions i ajudes regulades i amb criteris objectius per a tots els municipis ha sigut un dels canvis m茅s significatius en el funcionament de la Diputaci贸.

Com a mostra d’a莽貌, fa uns dies, la Diputaci贸 de Castell贸 ha aprovat el seu Pla Estrat猫gic de Subvencions fins a 2019 com un nou exercici de transpar猫ncia cap als ajuntaments i ciutadans de la prov铆ncia de Castell贸. Este document arreplega les subvencions que es gestionen des dels departaments convocants de la Diputaci贸, amb la qual cosa a m茅s de ser una eina de planificaci贸 d’acord a l’efici猫ncia en la gesti贸 de l’Administraci贸, des de la perspectiva de la transpar猫ncia permet l’acc茅s a la informaci贸 p煤blica i bon govern i torna a posicionar a la Diputaci贸 de Castell贸 entre les pioneres en este sentit, com demostren els reconeixements a nivell nacional.

Una transformaci贸 que 茅s valorada molt positivament pels castellonencs, ja que segons el bar貌metre provincial, 2 de cada 3 ciutadans de la prov铆ncia valoren a la Diputaci贸 com a 煤til o molt 煤til. La pres猫ncia de la Diputaci贸 en la societat castellonenques evoluciona molt positivament amb el 55% que la consideren una instituci贸 煤til, passant de ser una instituci贸 q眉estionada en 2011 a valorada positivament en l’actualitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.