fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner destaca que “apostar per Castelló com a terra de festivals és el més rendible” durant el balanç del FIB

Moliner destaca que “apostar per Castelló com a terra de festivals és el més rendible” durant el balanç del FIB

El president de la Diputació destaca que el millor FIB està de tornada després de sumar quasi 170.000 assistents i 50 milions d’impacte.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha assegurat que “apostar per Castelló com a terra de festivals és el més rendible”. Així s’ha pronunciat durant de la roda de premsa de balanç d’aquesta edició del FIB, en la qual ha participat al costat del director general de Maraworld, Melvin Benn, l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès.

Moliner ha felicitat a Benn per haver organitzat “un fantàstic festival”. El president del Govern Provincial ha destacat especialment “el seu treball, sobretot, per mantenir un estàndard de qualitat que fa del FIB un referent europeu”. I és que s’han donat xifres molt positives d’aquesta edició, que han superat totes les expectatives, amb prop de 170.000 espectadors acumulats en els quatre dies de festival i un impacte econòmic aproximat de 50 milions d’euros.

“Aquestes xifres demostren que apostar per Castelló com a terra de festivals és més que rendible. Tant en generació de riquesa per al nostre territori, com en projecció internacional dels nostres atractius. Els festivals són una font d’oportunitats de present, però sobretot de futur”, ha explicat Javier Moliner.

Per tot açò, el president de la Diputació ha garantit que “seguirem bolcats amb l’organització i l’Ajuntament de Benicàssim para siga un èxit encara major, superant tots els obstacles”. Moliner ha fet referència al fet que “aquest festival va passar per moments complicats i entre tots vam ser capaços de superar-los. L’èxit d’aquesta edició ens fa mirar al futur amb més il·lusió que mai, tant que ja podem donar la benvinguda al FIB 2017”.

“Castelló, terra de festivals és un eix estratègic dins de l’aposta turística per a aquest Govern Provincial i per a la província, per açò som i seguirem sent el gran suport institucional dels grans festivals. A més, treballarem intensament per fidelitzar a aquest públic perquè vengen a la província durant tot l’any, amb el repte de liderar el desenvolupament econòmic i turístic de la província”, ha assenyalat Moliner.

El propi Melvin Benn ha volgut destacar durant la seua intervenció l’aposta destacada de Javier Moliner, “especialment per haver mantingut el seu suport al FIB en els moments difícils”, igual que ha agraït la seua implicació a l’alcaldessa de Benicàssim, Susana Marquès.

Cal tenir en compte que, en aquesta línia de treball del Govern Provincial, ha invertit 400.000 euros en marques com el FIB (117.000 euros), Arenal, Rototom o Nickelodeon Slime Fest per a consolidar Castelló com a terra de festivals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.