fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Moliner destaca que el PP est脿 preparat per a governar amb la legitimitat de les urnes

Moliner destaca que el PP est脿 preparat per a governar amb la legitimitat de les urnes

El l铆der provincial assenyala que cal prioritzar els interessos generals dels ciutadans enfront de les difer猫ncies leg铆times dels partits

El president del PP de Castell贸, Javier Moliner, ha presidit avui la junta provincial del PPCS en la qual ha destacat la necessitat d’un govern estable que defense “els grans interessos” de la majoria dels ciutadans d’Espanya i de Castell贸. Segons el parer de Moliner, “el PP est脿 llest per a governar amb la legitimitat de ser la for莽a m茅s votada i l’opci贸 majorit脿ria dels espanyols”.
[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moliner: “Tenim l’obligaci贸 davant els votants de formar un govern estable per a seguir avan莽ant a consolidar la recuperaci贸 econ貌mica”[/pullquote]
El president provincial ha assenyalat avui que “hi ha valors, com la Constituci贸, la unitat d’Espanya, la lluita antiterrorista, la posici贸 d’Espanya davant Europa o seguir avan莽ant en la millora de l’economia” que s贸n prioritats compartides que han de prevaldre enfront de les difer猫ncies significatives i leg铆times dels diferents partits.

I 茅s que cal recordar que el mandat de les urnes del passat 20 de desembre reflecteix que el PP 茅s la principal for莽a amb una 脿mplia difer猫ncia pel que fa a la segona pel que “tenim l’obligaci贸 amb els votants” de liderar la conformaci贸 d’un govern estable “que permeta seguir avan莽ant al pa铆s” i mantenir la normalitat de les institucions.

En el cas de Castell贸, el l铆der provincial ha recordat que els votants de la prov铆ncia han donat un ampli respatler al PP per sobre de la mitjana nacional. Unes dades que “ens fan responsables amb la majoria dels votants que volen estabilitat i seguir avan莽ant”. Moliner ha assenyalat que l’enlairament econ貌mic de la prov铆ncia “i la necessitat de reformes per a consolidar la recuperaci贸 requereixen d’una amplitud de mires, de responsabilitat i de ser persones d’Estat”.

En aquest sentit, els populars han analitzat avui en la junta del PPCS els bons resultats obtinguts en les passades eleccions en la prov铆ncia de Castell贸 ja que, dels 9 representants en joc, el PP de Castell贸 ha aconseguit cinc i ha obtingut un 32% de suport, guanyant en 106 dels 135 municipis de la prov铆ncia.

Aix铆 mateix, Moliner considera que “un govern del PSOE emmanillat per l’esquerra radical i els independentistes suposaria eliminar l’estabilitat que Espanya necessita”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.