fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner reafirma la seua política de consensos en aprovar sense oposició els pressupostos de Turisme, Bombers i Escola Taurina

Moliner reafirma la seua política de consensos en aprovar sense oposició els pressupostos de Turisme, Bombers i Escola Taurina

La Diputació ha recaptat també tant el suport de la Generalitat com de tota la societat civil representada en els consorcis.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha reafirmat estos últims dies el seu compromís amb el diàleg i la cerca de consensos tant amb els partits polítics, les institucions i la societat civil castellonenca. Així ho demostra el fet que Javier Moliner haja aconseguit aprovar els pressupostos del Patronat de Turisme, el Consorci Provincial de Bombers i l’Escola Taurina sense cap oposició i amb el vot favorable de la Generalitat.

Així, mentre aconseguia l’aprovació per unanimitat dels comptes de l’Escola Taurina, posteriorment va aconseguir el respatller tant de la Generalitat Valenciana com de tots els empresaris castellonencs representats en el Patronat Provincial de Turisme per engegar el pressupost de l’any que ve. Finalment, també va aconseguir que el Consell recolzés el pressupost de l’any que ve del Consorci Provincial de Bombers, en el qual ningú es va oposar a una important inversió dedicada a reforçar tant els mitjans de resposta davant les emergències, com la prevenció d’incendis en els entorns urbanoforestals.

“Sóc un ferm defensor del diàleg i la transparència com una forma de treballar, especialment en política. En uns moments amb tanta tensió, crec que és fonamental fer un pas al capdavant i demostrar que es pot dialogar i treballar en la cerca de consensos”, ha assegurat Javier Moliner. El president del Govern Provincial s’ha convertit en un referent no solament autonòmic, sinó nacional, per la seua capacitat d’aconseguir acords que semblen impossibles en altres territoris, i això que gaudeix de majoria absoluta en la Diputació de Castelló.

Gràcies a això, va aconseguir aprovar el pressupost de 2017 sense l’oposició de PSOE, Compromís i Ciutadans després d’intenses setmanes de negociació. De la mateixa forma, va consensuar un Pla Castelló 135 que va multiplicar la inversió del Govern Provincial en tots els municipis este any, així com la incorporació de més de 13 milions d’euros dels romanents d’este any a inversions productives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.