fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner reforça el seu compromís amb el municipalisme

Moliner reforça el seu compromís amb el municipalisme

El president provincial atén les demandes dels responsables locals per a adaptar la gestió a les necessitats dels veïns

El president de la Diputació, Javier Moliner, s’ha reunit amb l’alcalde de Lludient, Marcos Ibáñez per a conèixer de primera mà les demandes del municipi de l’Alt Mijares. La trobada bilateral, enquadrat dins del compromís amb el municipalisme que ha portat a Moliner a prioritzar en la seua intensa agenda de treball les reunions amb els representants municipals, ha permès al president del Govern Provincial “escoltar un dia més la veu dels municipalistes per a conèixer les seues reivindicacions i adaptar així la nostra gestió a les demandes dels castellonencs”.

De fet, Moliner ha aprofitat la reunió per a reafirmar la seua “aposta pel municipalisme com a millor eina per a atendre les demandes dels castellonencs i millorar la seua qualitat de vida. Per proximitat, són els ajuntaments les administracions que millor coneixen les necessitats dels seus veïns i és per açò que fent nostres les seues reivindicacions i dotant-los de més recursos ajudem al fet que els seus ciutadans guanyen en benestar”.

És el cas del Pla Castelló 135, l’esforç nversor realitzat per l’administració provincial en la seua història amb una inversió de 12.340.000 euros i que, tal com ha comprovat el president del Govern Provincial, el passat any “va permetre que un municipi xicotet amb recursos limitats com és Lludient poguera fer front a quatre actuacions importants.

Cal recordar que el passat any Moliner va mantenir prop de 200 trobades amb alcaldes de la província i que enguany està abordant ja una intensa ronda de trobades bilaterals de treball que li han portat a superar ja la vintena de reunions amb municipis.

A elles, cal sumar-li l’exercici municipalista realitzat pel president de la Diputació en el passat Cim d’Alcaldes i que li va permetre conèixer les reivindicacions dels alcaldes i atendre sol·licituds com la d’ampliar les Unitats de Respir Familiar a tots els municipis sol·licitants mitjançant una modificació de crèdit de 240.000 euros.

Leave a Reply

Your email address will not be published.