fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Moliner renova el conveni que garanteix el respatler jurídic davant el perill dels desnonaments

Moliner renova el conveni que garanteix el respatler jurídic davant el perill dels desnonaments

Són sis oficines a Castelló, Vila-real, Borriana, Vinaròs, Benicarló i Onda les que presten servei a tota la província

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, va renovar ahir amb la seua signatura per tercer any consecutiu el conveni subscrit entre la institució provincial i el Col·legi d’Advocats de Castelló, en col·laboració amb els ajuntaments de Castelló, Vila-real, Borriana, Vinaròs, Benicarló, i per primera ocasió també Onda pel qual es garanteix el respatler jurídic de tots els ciutadans de la província davant els desnonaments.

[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]
Moliner: “Garantim que qualsevol ciutadà tinga respatler jurídic davant una situació que pot derivar en un drama familiar”[/pullquote]

D’aquesta manera, la Diputació aporta 12.000 euros al Col·legi d’Advocats per a la prestació d’assessorament jurídic a les persones que no poden fer front a crèdits hipotecaris i, d’altra banda, de mediació entre les persones deutores i les seues respectives entitats creditores. Aquest servei s’ofereix en dependències municipals dels ajuntaments esmentats i es poden beneficiar d’ell tots els ciutadans de la província, independentment del seu municipi de residència.

“Anem de la mà dels ajuntaments per a garantir que qualsevol ciutadà de la província tinga l’oportunitat de comptar amb un respatler jurídic davant aquestes situacions que poden deriven en vertaders drames familiars. Tornem a posar de manifest que el que preocupa als alcaldes i als ciutadans ocupa a la Diputació, i per açò ens vam posar a treballar immediatament per a ajudar a qui està més indefens davant escenaris jurídics complexos com aquests”, ha apuntat Moliner.

Evolució positiva en la prestació de servei
La institució provincial renova aquesta iniciativa després del notable èxit de la prestació del servei, que presenta una evolució positiva relacionada amb la millor situació econòmica de les famílies de Castelló. Encara amb tot açò, les oficines han atés durant enguany a un total de 444 persones. Així, s’han tramitat, per exemple, un centenar de sol·licituds d’estudi de documentació, 57 refinançaments i 12 dacions en pagament, dades més positives que les 69 refinançaments i 23 sol·licituds de dació en pagament que es van registrar amb la posada del servei en un període d’amb prou faenes set mesos de 2013.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.