fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Monica Barabas s’incorporarà com a regidora al grup municipal socialista de Castelló

Monica Barabas s’incorporarà com a regidora al grup municipal socialista de Castelló

Monica Barabas s’incorporarà com a regidora al grup municipal socialista a l’Ajuntament de Castelló en la vacant deixada per la renúncia a l’acta d’Antonio Lorenzo.

Barabas, que ocupava el lloc número 11 en la candidatura del PSPV-PSOE que va concórrer a les eleccions municipals de maig de 2015, assumirà les competències de Gestió Municipal, mentre que les de Seguretat Ciutadana seran exercides pel regidor Omar Braina.

Barabas té 36 anys, és llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Petro Maior, de Târgu Mureș, a Romania, i màster en Investigació i Docència en Estudis Feministes, de Gènere i Ciutadania, per la Universitat Jaume I, i va cursar el cicle formatiu de grau superior en Administració de Sistemes Informàtics en l’IES Caminàs. Té experiència laboral com a autònoma, en l’empresa privada i en l’Administració pública. En l’àmbit polític va ser coordinadora del grup sectorial de socialistes romanesos en la Comunitat Valenciana i en l’actualitat és secretària de Gent gran, Dependència i Immigració en la comissió executiva local del PSPV-PSOE de Castelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published.