fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

NNGG den煤ncia que el Consell de Puig nom茅s ha pagat el 3% d鈥檃judes de lloguer jove a la prov铆ncia de Castell贸 al mig any

NNGG den煤ncia que el Consell de Puig nom茅s ha pagat el 3% d鈥檃judes de lloguer jove a la prov铆ncia de Castell贸 al mig any

El president de NNGG a la prov铆ncia de Castell贸, C茅sar Dur谩, alerta de la 鈥渄eixadesa i inacci贸 del PSOE鈥 en incomplir una de les mesures que va anunciar a so de bombo i platerets en 2021.

El president de Noves Generacions (NNGG) de la prov铆ncia de Castell贸, C茅sar Dur谩, den煤ncia que el Consell de Puig nom茅s ha pagat el 3% de les ajudes de lloguer jove del total que s’han sol路licitat a la prov铆ncia de Castell贸 en el mig any des que es va posar en marxa aquesta mesura que el PSOE va anunciar a so de bombo i platerets en 2021.

鈥淓ls joves necessitem pol铆tiques serioses i eficaces per a lluitar contra l’elevada taxa d’atur juvenil que hi ha a la prov铆ncia de Castell贸 i en el conjunt de la Comunitat Valenciana鈥, indica Dur谩. 鈥淣ecessitem ocupaci贸 per a accedir a un habitatge i desenvolupar un projecte de vida. El PSOE nom茅s anuncia ajudes que no 茅s capa莽 ni de complir鈥, lamenta el president provincial de NNGG de Castell贸.

El Consell nom茅s ha concedit fins hui 83 de les 2.792 peticions de bo de lloguer jove registrades a la prov铆ncia de Castell贸, 茅s a dir el 3% del total. 鈥淓ls joves no podem esperar m茅s. 脡s urgent que s’executen pol铆tiques pensades per i per als joves鈥, subratlla Dur谩.

El president de NNGG de la prov铆ncia de Castell贸 explica que el Partit Popular 鈥渟i que t茅 als joves com un eix prioritari en el seu full de ruta perqu猫 sap que 茅s primordial per al futur de la prov铆ncia que els joves puguen desenvolupar el seu futur professional en el nostre territori per a continuar generant riquesa i desenvolupament econ貌mic i social鈥.

En aquest sentit, el president provincial de NNGG explica dos de les propostes que ha presentat el president regional del PPCV, Carlos Maz贸n, elaborades pensant per i per als joves. 鈥淨uan el PP estiga al capdavant de la Generalitat a partir de 2023, Maz贸n ha anunciat que el 40% dels fons europeus aniran dedicats a pol铆tiques d’ocupaci贸 juvenil. A m茅s, Maz贸n tamb茅 s’ha comprom茅s al fet que la quota d’aut貌noms durant els tres primers anys per als joves menors de 35 anys ser脿 de zero euros, la qual cosa crear脿 una iniciativa per a emprendre per compte propi鈥, afirma el president provincial de NNGG, C茅sar Dur谩.

En l’脿mbit provincial, 鈥渜uan Marta Barrachina siga la pr貌xima presidenta de la Diputaci贸, farem un pla de pol铆tiques p煤bliques, encaminades al fet que els joves puguen accedir a l’ocupaci贸, tindre el seu primer habitatge amb totes les facilitats possibles i aconseguisquen quedar-se en els seus municipis d’origen, independentment de la grand脿ria que siga. Perqu猫 aix铆 puguen desenvolupar la seua vida, formaci贸 i tindre el seu primer treball鈥, indica Dur谩.

鈥淓l Partit Popular 茅s l’煤nic que ofereix una alternativa a l’atur juvenil, a la precarietat laboral i a la falta d’incentius i de gesti贸 efica莽 perqu猫 els joves puguem afrontar el futur amb garanties鈥, ressalta el president provincial de Noves Generacions de Castell贸, C茅sar Dur谩.

Leave a Reply

Your email address will not be published.