fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

NNGG denúncia que Puig discrimina l’UJI i exigeix “que deixe de ser la Universitat pitjor finançada de tota la Comunitat Valenciana”

NNGG denúncia que Puig discrimina l’UJI i exigeix “que deixe de ser la Universitat pitjor finançada de tota la Comunitat Valenciana”

El secretari general de Noves Generacions (NNGG) de la província de Castelló, Cristian Ramírez, exigeix al Consell de Puig que “corregisca l’infrafinançament amb la qual castiga la Universitat Jaume I (UJI) i, per tant, a tots els estudiants universitaris de la província”.

El secretari general de Noves Generacions (NNGG) de la província de Castelló, Cristian Ramírez, denúncia que el Consell de Puig discrimina la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) i exigeix “que deixe de ser la Universitat pitjor finançada de tota la Comunitat Valenciana”.

“Puig ha de corregir l’infrafinançament amb la qual castiga l’UJI i, per tant, a tots els estudiants universitaris de la província de Castelló. És inaudit que l’UJI estiga a la cua d’inversió en la Comunitat Valenciana i a Espanya. És una mostra més de l’abandó per part del PSOE a tots els joves, especialment als de la província de Castelló, un abandó que ja comença des de la Universitat”, lamenta Ramírez.

“Castelló sempre està a la cua de la Comunitat per al Govern socialista de Puig”, indica el secretari general de NNGG de la província de Castelló, qui recorda que les últimes dades apunten a una inversió en despesa corrent per estudiant de 7.620 euros en l’UJI, molt per davall dels 12.696 euros de la Universitat Politècnica de València (UPV).

“Enfront de l’abandó del PSOE estan les polítiques i la gestió del PP, un partit que creu i aposta pels joves i nosaltres hem d’actuar de corretja de transmissió entre el partit i els milions de joves que estan anomenats a les urnes el mes vinent de maig per a traure a la província de l’abandó i recuperar les possibilitats de futur que mereix la nostra província”, destaca Ramírez.

“Necessitem una Diputació, una Generalitat i un Govern a Espanya que invertisquen per i per als joves. Mereixem una educació de qualitat, com a mínim amb la mateixa inversió que tenen els nostres companys d’altres províncies de la Comunitat, i necessitem polítiques útils per a poder tindre un treball digne i accés a un habitatge”, explica el secretari general de NNGG de la província de Castelló.

“Els joves de Castelló no volem ser més que ningú, però tampoc menys. L’educació i la formació són pilars bàsics per al nostre futur, per això exigim polítiques que invertisquen tant en la Universitat com en totes les etapes i cicles educatius, perquè d’això depén el nostre futur i el de la província”, recalca Ramírez.

Leave a Reply

Your email address will not be published.