fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nomdedéu explica la seua renúncia com a regidor per a ocupar el càrrec de secretari autonòmic d’Ocupació

Nomdedéu explica la seua renúncia com a regidor per a ocupar el càrrec de secretari autonòmic d’Ocupació

El vicealcalde i portaveu ha fet un balanç molt positiu de la seua experiència al Govern Local i ha mostrat el seu compromís de continuar treballant per a Castelló.

El vicealcalde i portaveu de l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, ha comparegut avui per a explicar el seu nomenament com a secretari autonòmic d’Ocupació de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la seua renúncia com a regidor. Nomdedéu ha explicat que el divendres vinent 2 de setembre el Consell farà oficial el seu nomenament “però he demanat al conseller poder quedar-me com a regidor fins al dia 16, perquè el dia 8 és l’aniversari de la ciutat i anem a celebrar-ho com toca, i el dia 15 és el debat de l’Estat de la Ciutat i vull assumir les crítiques que ens hagen de fer i traure pit de totes les coses bones que ha fet aquest Govern durant el seu primer any”.

Enric Nomdedéu ha recordat que va arribar a l’Ajuntament en 2003 i ha destacat que “sempre he sabut que en política tots som futurs ex, i el que sí que havia deixat clar abans de les eleccions és que, passara el que passara, en 2019 no tornaria a anar en la llista municipal del meu partit per Castelló. Aquest era el meu últim període en l’ajuntament perquè crec que el pas per la política és temporal”.

El vicealcalde també ha destacat que “no tenia ni la més remota idea que em farien aquesta proposta que m’obligaria a prendre decisions complicades i doloroses”. De fet, l’encara portaveu ha explicat que “al principi vaig dir que no, perquè he remat durant 12 anys per a asseure’m en la quarta planta d’aquest ajuntament i per a poder participar en la governabilitat d’aquesta ciutat i ara que per fi estava formant part d’aquest govern volia veure créixer determinats projectes globals i projectes e inversions que he posat en marxa des de les meues competències; i també vaig dir que no perquè no crec que en política es puga ser més que regidor del teu poble, però eixe privilegi ja ho he tingut durant 13 anys”.

“No estaré millor on vaig que on estic, perquè conec la vida municipal i estic a gust amb tot l’equip”, ha continuat el vicealcalde, “però al final si un es creu que la política és un servei públic, un ha d’estar també a on li demanen. He acceptat per això i perquè és l’àrea d’ocupació, que és la meua àrea professional, és el que he estudiat i en el que he treballat durant més de 20 anys”.

El vicealcalde ha fet un balanç molt positiu d’aquest any al Govern Local : “Ha estat una experiència extraordinària, done les gràcies al meu grup municipal i a l’equip de govern” i s’ha emocionat en afirmar que “estic absolutament sobrepassat per les reaccions, però si m’he de quedar en alguna cosa, en un moment, és en les cares de l’equip de govern quan li’l vaig comunicar ahir, perquè això no es pot fingir”. Nomdedéu també ha volgut tindre unes paraules de record per a l’exregidor del Bloc, Toni Porcar, amb qui va començar la seua carrera en la política municipal el 2003.

Per a finalitzar, ha mostrat el seu compromís de continuar treballant per a Castelló, “avui mateix he parlat amb l’alcaldessa i continuaré a disposició de la ciutat, ara des del meu càrrec a la conselleria”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.