fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nomdedéu trasllada a l’alcaldessa d’Ube l’interès de l’Ajuntament per germanar-se amb la ciutat nipona el pròxim any

Nomdedéu trasllada a l’alcaldessa d’Ube l’interès de l’Ajuntament per germanar-se amb la ciutat nipona el pròxim any

El vicealcalde i responsable de l’àrea d’agermanaments de l’Ajuntament de Castelló, Enric Nomdedéu, va viatjar ahir a la ciutat d’Ube (Japó) per a mostrar l’interès del consistori castellonenc a germanar-se amb l’urbe nipona.

Així, durant el matí d’avui el vicealcalde ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa d’Ube, Kimiko Kubota, a qui Nomdedéu li ha traslladat l’interès de la ciutat per continuar el procés d’agermanament entre Castelló de la Plana i Ube. També li ha manifestat l’interès de l’Ajuntament perquè aquest agermanament puga ser una realitat el pròxim any.

Per la seua banda, Kubota ha manifestat el seu desig que les negociacions arriben a bon port i que la ciutat d’Ube es bolque en el procés d’agermanament.

Durant el viatge institucional Nomdedéu ha pogut conèixer diverses instal·lacions de la ciutat japonesa, com el zoo o el museu de la mineria, que recorda l’origen industrial de la ciutat d’Ube. A més, els representants municipals d’ambdues ciutats s’han intercanviat regals institucionals. Ube ha oferit un instrument tradicional japonès i una botella de sake, mentre que Castelló els ha oferit oli, vi, ginebra i formatge de la província, una insígnia de la ciutat i una làmina del Fadrí de l’artista Pere Ribera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.