fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nou Reglament per al Parc Infantil de Trànsit de Borriana

Nou Reglament per al Parc Infantil de Trànsit de Borriana

La normativa va ser aprovada pel Ple de l’Ajuntament.

El Parc Infantil de Trànsit (PIT) de Borriana, ubicat al carrer Albert Einstein, al costat del Casal Jove i el Centre d’Activitats Polivalents, compta des d’ahir amb un Reglament sobre l’ús, manteniment, funcionament i conservació de les instal·lacions.

El Parc està gestionat per la Unitat de Relacions amb la Comunitat Escolar de la Policia Local de Borriana que desenvolupa el programa educatiu de la instal·lació.

El regidor de Seguretat, Javier Gual, ha destacat “la implicació de la Policia Local en iniciatives educatives d’aquestes característiques” i ha volgut felicitar “especialment, a la URCE, per la preparació i la idoneïtat d’aquest Reglament que va a millorar, sens dubte, el funcionament de la instal·lació”.

El Parc està a disposició dels escolars de Borriana, fonamentalment, des de fa dos anys, per això era ja necessari la regulació del manteniment, finançament, utilització i, en definitiva, el funcionament del recinte.

La URCE té un programa de contacte amb la societat escolar, realitzant múltiples activitats, destacant l’educació viària, tant a les escoles, com en instal·lacions municipals com el Parc, i altres matèries com el cibererbullyng.

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, considera que “els ciutadans de Borriana han de sentir molt satisfets del funcionament de la Policia Local, que va més enllà de la seguretat, implicant cada vegada més amb la societat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.