Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nuevas Generaciones de Castelló guanya representació en Madrid

Nuevas Generaciones de Castelló guanya representació en Madrid

Al comité executiu entren Lucía Clemente (Cálig), Jairo Sans (Benicarló) i Víctor Barres (La Vilavella), a més d’entrar Víctor Fabregat (Culla) al comité d’alcaldes de NNGG.

Castelló tindrà més representació política a Gènova, almenys pel que fa als més joves si es mira en comparació a la representació obtinguda en el congrés del Partit Popular on només va entrar en el comité executiu Vicent Sales. En aquesta ocasió són fins a tres els membres que formaran part del comité executiu i dos els que compondran la Junta Directiva triada dissabte en el XIV Congrés Nacional que Nuevas Generaciones ha celebrat a Sevilla durant les dues últimes jornades.

En el comité executiu entren la portaveu del Partit Provincial en Càlig Lucía Clemente i presidenta provincial de l’associació AFAMMER, que desenvolupa el paper de la dona en el medi rural, Clemente ha sigut nomenada Secretaria del medi rural i del mar de Nuevas Generaciones. Jairo Sans és membre de la formació en Benicarló i ha participat en la campanya electoral del 2015 com a responsable de noves tecnologies i ha sigut nomenat Secretari d’imatge digital. Víctor Barres presideix la secció juvenil de La Vilavella des de desembre del 2013 i entra com a vocal.

En la Junta Directiva continuen formant part Gonzalo Bautista, exregidor de Vila-real i membre nat com a president provincial de la formació; i Víctor Fabregat, alcalde de Culla, que amb la reforma dels estatuts actuals entra en el comité d’alcaldes, sent l’únic regidor de la Comunitat Valenciana que hi ha en aquest comité.

En propers el president regional del PPCV Juan Carlos Caballero, qui ha sigut nomenat número 3 de Nuevas Generaciones en l’àmbit nacional, anunciarà la convocatòria d’un congrés regional, per tal de revalidar la seua candidatura al capdavant dels jóvens del PP de la Comunitat Valenciana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.