fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Nules “dóna l’esquena a la transparència” i rebutja una moció del PP per a suprimir als polítics de les meses de contractació.

Nules “dóna l’esquena a la transparència” i rebutja una moció del PP per a suprimir als polítics de les meses de contractació.

El portaveu del PP, Mario García, considera “injustificat” que l’equip de govern “s’escude en el passat per a al·legar contra una proposta que cerca recuperar la confiança del ciutadà en l’administració”.

El pentapartit del govern de Nules va rebutjar en el ple en el qual es van aprovar els pressupostos municipals una moció del Grup Popular en la qual instaven a l’Ajuntament a suprimir els càrrecs públics de les meses de contractació.
[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]García (PP): “Des de les administracions s’han de llançar nous missatges de més transparència i més serietat, i no sembrar cap tipus de dubte sobre el treball polític”[/pullquote]
El portaveu del PP, Mario García, encarregat de defensar la moció, va explicar que el consistori “té funcionaris preparats per a assumir aquestes funcions”, per la qual cosa “considerem que no fa falta que els polítics estiguen presents en les meses de contractació igual que vam proposar -que ja es fa- que anaren públiques, a través de mitjans com streaming o que es graven perquè tota la gent les puga veure”.

El líder dels populars considera “injustificat” que l’alcalde “done l’esquena a la transparència i s’escude en el passat per a al·legar contra una proposta que cerca “recuperar la confiança del ciutadà en l’administració”. “El ciutadà necessita gestos i des de les administracions s’han de llançar nous missatges de més transparència i més serietat, i no sembrar cap tipus de dubte sobre el treball polític”.

Mario García que ha recordat que aquest rebuig a la transparència “va arribar després que el pentapartit aprovara els pressupostos menys socials de la història de municipi”, ha lamentat que “seguim amb les incoherències i incongruències dels avui governants de Nules, que des de l’oposició van abanderar una forma de fer política que no hem vist com a govern” “Els abans progressistes avui rebutgen mesures de transparència i s’erigeixen com a defensors dels bancs en lloc de les persones”, ha assegurat.

El dirigent del PP, ha censurat que “l’esforç dels veïns de Nules avui va a parar als bancs i no a inversions, a diners per a combatre l’atur estacional o dinamitzar el sector productiu” i, en aquest sentit, ha criticat que “els pressupostos contemplen només 160.000 euros per a inversions i utilitzen els 1,2 milions d’euros de romanents heretats de la bona gestió del PP a amortitzar, de manera totalment innecessària, deute, llastrant el futur de Nules i amb açò el de tots els seus veïns”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.