fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Nules “d贸na l’esquena a la transpar猫ncia” i rebutja una moci贸 del PP per a suprimir als pol铆tics de les meses de contractaci贸.

Nules “d贸na l’esquena a la transpar猫ncia” i rebutja una moci贸 del PP per a suprimir als pol铆tics de les meses de contractaci贸.

El portaveu del PP, Mario Garc铆a, considera “injustificat” que l’equip de govern “s’escude en el passat per a al路legar contra una proposta que cerca recuperar la confian莽a del ciutad脿 en l’administraci贸”.

El pentapartit del govern de Nules va rebutjar en el ple en el qual es van aprovar els pressupostos municipals una moci贸 del Grup Popular en la qual instaven a l’Ajuntament a suprimir els c脿rrecs p煤blics de les meses de contractaci贸.
[pullquote align=”right” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Garc铆a (PP): “Des de les administracions s’han de llan莽ar nous missatges de m茅s transpar猫ncia i m茅s serietat, i no sembrar cap tipus de dubte sobre el treball pol铆tic”[/pullquote]
El portaveu del PP, Mario Garc铆a, encarregat de defensar la moci贸, va explicar que el consistori “t茅 funcionaris preparats per a assumir aquestes funcions”, per la qual cosa “considerem que no fa falta que els pol铆tics estiguen presents en les meses de contractaci贸 igual que vam proposar -que ja es fa- que anaren p煤bliques, a trav茅s de mitjans com streaming o que es graven perqu猫 tota la gent les puga veure”.

El l铆der dels populars considera “injustificat” que l’alcalde “done l’esquena a la transpar猫ncia i s’escude en el passat per a al路legar contra una proposta que cerca “recuperar la confian莽a del ciutad脿 en l’administraci贸”. “El ciutad脿 necessita gestos i des de les administracions s’han de llan莽ar nous missatges de m茅s transpar猫ncia i m茅s serietat, i no sembrar cap tipus de dubte sobre el treball pol铆tic”.

Mario Garc铆a que ha recordat que aquest rebuig a la transpar猫ncia “va arribar despr茅s que el pentapartit aprovara els pressupostos menys socials de la hist貌ria de municipi”, ha lamentat que “seguim amb les incoher猫ncies i incongru猫ncies dels avui governants de Nules, que des de l’oposici贸 van abanderar una forma de fer pol铆tica que no hem vist com a govern” “Els abans progressistes avui rebutgen mesures de transpar猫ncia i s’erigeixen com a defensors dels bancs en lloc de les persones”, ha assegurat.

El dirigent del PP, ha censurat que “l’esfor莽 dels ve茂ns de Nules avui va a parar als bancs i no a inversions, a diners per a combatre l’atur estacional o dinamitzar el sector productiu” i, en aquest sentit, ha criticat que “els pressupostos contemplen nom茅s 160.000 euros per a inversions i utilitzen els 1,2 milions d’euros de romanents heretats de la bona gesti贸 del PP a amortitzar, de manera totalment innecess脿ria, deute, llastrant el futur de Nules i amb a莽貌 el de tots els seus ve茂ns”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.