fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Onda aposta per donar una segona oportunitat als animals abandonats

Onda aposta per donar una segona oportunitat als animals abandonats

L’Ajuntament adjudica el servei de recollida d’animals a Serproanimal, que té un acord de col·laboració amb el col·lectiu local Segunda Oportunidad.

El tinent d’alcalde de l’àrea de Serveis i Manteniment de la Ciutat de l’Ajuntament d’Onda, Ángel Badenas, ha informat que en la Junta de Govern Local es va aprovar l’adjudicació del contracte del servei de recollida d’animals a la mercantil Serproanimal per 23.138 euros, que té un acord de col·laboració amb el col·lectiu de voluntaris de proadopció d’animals Segunda Oportunidad d’Onda.

Badenas ha destacat que amb aquest servei municipal l’Ajuntament d’Onda aposta per donar una oportunitat als animals abandonats perquè puguen ser adoptats per les famílies del municipi gràcies a la col·laboració de Segunda Oportunidad. Tal com ha explicat el tinent d’alcalde, “aquesta entitat sense ànim de lucre treballa principalment per defensar els drets dels animals i, junt amb Serproanimal, es compromet a realitzar accions dirigides a evitar l’eutanàsia indiscriminada d’aquells animals que s’arrepleguen per la seva condició d’abandó, errants o assilvestrats, així com a buscar-los llars d’acollida”.

Finalment, Badenas ha assenyalat que “l’equip de govern, amb la finalitat d’oferir un futur un poc més esperançador als animals abandonats, està preparant accions formatives i divulgatives per a defendre’ls, protegir-los i aconseguir el benestar animal entre tots els onders”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.