fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Orpesa s’adhereix al Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l’Ocupaci贸 de la Plana Alta

Orpesa s’adhereix al Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l’Ocupaci贸 de la Plana Alta

Orpesa ha celebrat un ple extraordinari per a ratificar la seua adhesi贸 al Pacte Territorial per al Desenvolupament Local i l’Ocupaci贸 de la Plana Alta Nord.

En aquest ja participen altres municipis com Benic脿ssim, Torreblanca, Cabanes, Vilanova d’Alcolea, Benlloch o Vilafam茅s i, t茅 com a objectiu fer un diagn貌stic del territori que engloben aquests municipis, aix铆 com individual de cadascun per a obtenir dades reals sobre l’ocupaci贸, economia social i desenvolupament local.

Aquestes conclusions contribuiran a planificar menor les l铆nies d’actuaci贸 per al desenvolupament dels municipis. Aquesta adhesi贸 no comporta una despesa extraordin脿ria, ja que est脿 subvencionat, el treball tindr脿 dotze mesos de durada. La proposta d’adhesi贸 ha sigut votada a favor per unanimitat de tots els grups pol铆tics.

En la mateixa sessi贸 plen脿ria tamb茅 han sigut aprovats per unanimitat els dies festius del calendari 2017, corresponents al dia de Sant Jaume, festa local, que tindr脿 lloc el 25 de juliol i el dia 2 d’octubre, popularment conegut com el Dia de les Paelles, dins de les festes patronals en honor a la Verge de la Paci猫ncia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.