fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Patr铆cia Puerta ser脿 la nova vicepresidenta de la Diputaci贸 de Castell贸 i Santi P茅rez el portaveu del Grup Socialista

Patr铆cia Puerta ser脿 la nova vicepresidenta de la Diputaci贸 de Castell贸 i Santi P茅rez el portaveu del Grup Socialista

L’ha anunciat el president de la corporaci贸, Pepe Mart铆, al final de la reuni贸 que han celebrat en el mat铆 d’avui els 12 diputats provincials del PSPV-PSOE.

Patr铆cia Puerta ser脿 la nova i 煤nica vicepresidenta de la Diputaci贸 i Santi P茅rez el portaveu del Grup Socialista. Aix铆 ho ha anunciat el president de la Diputaci贸, Pepe Mart铆, al final de la reuni贸 del Grup Socialista que s’ha celebrat en el mat铆 d’avui.

Mart铆 ha destacat que d’aquesta manera tira a caminar la ‘Diputaci贸 del canvi’, “amb un nou model de gesti贸 molt m茅s auster, que res t茅 veure que el que succe茂a en uns altres temps en els quals va arribar a haver-hi m煤ltiples vicepresid猫ncies”.

El president s’ha mostrat “molt satisfet” per la decisi贸 adoptada, “ja que s’ha optat per una dona amb gran experi猫ncia en la gesti贸 p煤blica, que presenta un brillant full de serveis com a integrant de l’equip de govern d’una gran ciutat com la de Castell贸”.

Tamb茅 ha considerat “molt positiva” l’elecci贸 de l’alcalde de Forcall, Santi P茅rez, com a portaveu del Grup Socialista, c脿rrec que ja venia exercint “a plena satisfacci贸” des del mes de febrer passat. Un nomenament amb el qual es pret茅n donar protagonisme i visibilitat als petits pobles d’interior “per a reiterar una vegada m茅s que la lluita contra la despoblaci贸 ser脿 una de les principals prioritats del nou equip de govern.

Un altre dels acords de la reuni贸 ha estat que la regidora de C脿lig i diputada provincial, Ruth Sanz, siga la portaveu adjunta del Grup Socialista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.