fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Patrícia Puerta serà la nova vicepresidenta de la Diputació de Castelló i Santi Pérez el portaveu del Grup Socialista

Patrícia Puerta serà la nova vicepresidenta de la Diputació de Castelló i Santi Pérez el portaveu del Grup Socialista

L’ha anunciat el president de la corporació, Pepe Martí, al final de la reunió que han celebrat en el matí d’avui els 12 diputats provincials del PSPV-PSOE.

Patrícia Puerta serà la nova i única vicepresidenta de la Diputació i Santi Pérez el portaveu del Grup Socialista. Així ho ha anunciat el president de la Diputació, Pepe Martí, al final de la reunió del Grup Socialista que s’ha celebrat en el matí d’avui.

Martí ha destacat que d’aquesta manera tira a caminar la ‘Diputació del canvi’, “amb un nou model de gestió molt més auster, que res té veure que el que succeïa en uns altres temps en els quals va arribar a haver-hi múltiples vicepresidències”.

El president s’ha mostrat “molt satisfet” per la decisió adoptada, “ja que s’ha optat per una dona amb gran experiència en la gestió pública, que presenta un brillant full de serveis com a integrant de l’equip de govern d’una gran ciutat com la de Castelló”.

També ha considerat “molt positiva” l’elecció de l’alcalde de Forcall, Santi Pérez, com a portaveu del Grup Socialista, càrrec que ja venia exercint “a plena satisfacció” des del mes de febrer passat. Un nomenament amb el qual es pretén donar protagonisme i visibilitat als petits pobles d’interior “per a reiterar una vegada més que la lluita contra la despoblació serà una de les principals prioritats del nou equip de govern.

Un altre dels acords de la reunió ha estat que la regidora de Càlig i diputada provincial, Ruth Sanz, siga la portaveu adjunta del Grup Socialista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.