fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Pérez Macián considera que “la feblesa de Marco manté paralitzada l’activitat de l’Ajuntament”

Pérez Macián considera que “la feblesa de Marco manté paralitzada l’activitat de l’Ajuntament”

L’amenaça de ruptura feta pública per Castelló en Moviment Podem “és una prova més d’aquesta evidència”.

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Juan José Pérez Macián, considera que “la crisi que ha aflorat entre els socis que sustenten el govern municipal és una mostra més de la feblesa d’Amparo Marco i manté paralitzat l’Ajuntament”.

Pérez Macián ha fet aquestes declaracions després de l’amenaça de ruptura feta pública pel portaveu de Castelló en Moviment Podem. I és que, tal com recullen els mitjans de comunicació, l’agrupació d’esquerres ha amenaçat amb trencar amb l’anomenat “Pacte del Grau” en anunciar que no acudirà a les reunions de seguiment de l’acord de governabilitat subscrit entre socialistes, nacionalistes de Compromís i Castelló en Moviment Podem.

Per al portaveu adjunt popular “aquesta amenaça de Xavi del Senyor és una prova més que evident de la feblesa de l’alcaldessa socialista, Amparo Marco”, ja que “aquest és un nou pols al que la sotmeten després d’haver transcorregut 10 mesos des de l’acord de govern subscrit”.

El popular recorda la negativa de Castelló en Moviment Podem a recolzar la política fiscal del bipartit i afegeix que “aquest ja va ser una primera garrotada pública que va evidenciar la poca consistència d’un acord l’únic propòsit del qual era tirar al Partit Popular de l’Ajuntament”.

En aquest sentit, els populars es pregunten “com va a avançar aquesta ciutat si socialistes i nacionalistes manquen d’idees i projectes i damunt es troben segrestats per l’esquerra més extremista?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.