fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Pérez Macián denuncia “l’opacitat per negar l’accés a la informació sobre contractacions”

Pérez Macián denuncia “l’opacitat per negar l’accés a la informació sobre contractacions”

Els populars lamenten l’actitud del govern ja que “quasi la meitat de les 200 qüestions que els hem traslladat segueixen pendents”.

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular, Juan José Pérez Macián, ha denunciat avui “l’opacitat que practica el bipartit perquè reiteradament està obstruint la tasca de l’oposició en negar-nos l’accés a la informació de determinades contractacions”.

Pérez Macián explica que “hem sol·licitat de manera formal fins a en 5 ocasions l’accés a una contractació que es va dur a terme fa dos mesos, i seguim sense resposta per part de l’alcaldessa”. En aquest sentit, assegura que “aquest zel amb el qual se’ns nega l’accés a una informació a la qual tenim dret només fa que incrementar les nostres sospites”.

D’altra banda, el portaveu adjunt del Grup Municipal Popular lamenta l’actitud del govern durant aquests 9 mesos ja que “a més de negar-nos l’accés a determinada informació tampoc contesta a les preguntes que formulem tant en Ple com en Comissió”.

I és que “quasi la meitat de les 200 qüestions que els hem traslladat segueixen pendents i les que han obtingut resposta ha sigut amb un sí o un no”. Per a l’edil popular “la prepotència d’aquest equip de govern no té parangó ja que o ens nega la informació o ens contesta amb monosíl·labs”.

Per aquest motiu, el portaveu adjunt li demana al vicealcalde nacionalista, Enric Nomdedéu, que “deixe de presumir de transparència i de vanar-se que li conviden per tota Espanya per a explicar les seues mesures i que practique aqueixa transparència real en l’Ajuntament de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.