fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Pradas: “El bipartit manca d’estratègia pròpia per a promocionar la nostra ciutat en FITUR 2016”

Pradas: “El bipartit manca d’estratègia pròpia per a promocionar la nostra ciutat en FITUR 2016”

Els populars critiquen que després de 7 mesos “el govern no haja tingut temps de reunir-se amb els empresaris per a dissenyar una estratègia en fires”.

La regidora del Grup Municipal Popular, Salomé Pradas, ha assegurat avui que “el bipartit manca d’una estratègia pròpia per a promocionar la ciutat de Castelló en la fira internacional de turisme de Madrid, FITUR 2016”.

Pradas ha fet aquestes declaracions després d’assistir aquest matí a la reunió del Consell Rector del Patronat Municipal de Turisme i constatar que “les úniques propostes que el bipartit va a traslladar a Madrid són la promoció de les festes de la Magdalena, la Marató ciutat de Castelló i la web de Turisme, accions que ja duia a terme l’anterior equip de govern popular”.

Així mateix, la regidora popular ha criticat que després de 7 mesos “el govern municipal no haja tingut temps de dissenyar una estratègia conjuntament amb els empresaris per a assistir a les fires”, ja que “la regidora de Turisme ens ha reconegut que no ha tingut lloc cap reunió en aquest sentit”.
Finalment, Salomé Pradas ha qualificat de “vergonyosa” la resposta que la regidora Patrícia Porta ha donat a la pregunta sobre la inexistència d’una estratègia de promoció concreta, ja que “ens ha dit que no la tenen encara perquè 2016 és un any de transició, com si l’activitat econòmica poguera detenir-se”. “El turisme no entén de transicions, entén de treball, idees i sinergies públic privades” ha conclòs Pradas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.