fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

PSOE i PODEM redueixen un 37,5% les ajudes a les ONG’s Sogorbines

PSOE i PODEM redueixen un 37,5% les ajudes a les ONG’s Sogorbines

El bipartit d’esquerres format per PSOE i SP, han decidit unilateralment reduir en un 37,5% les ajudes directes que venia atorgant fins ara l’ajuntament sogorb铆 en pro de les Organitzacions Intergovernamentals (ONG’S) que tenen una aplicaci贸 directa en el municipi.

Mans Unides, Proyso, Smara, Creu Roja i Aniuk-cas s贸n cinc les ONG afectades per aquesta reducci贸 passant de 800鈧/any a 500鈧/any mentre atresoren 4.318.000鈧 en les arques municipals. L’ajuda econ貌mica destinada a les ONG’S reverteix directament en les persones m茅s desfavorides o amb manques higi猫nic-sanit脿ries.

脡s sorprenent aquesta reducci贸 econ貌mica, havent-hi diners en la partida pressupost脿ria destinada a Cooperaci贸 Internacional pertanyent a la regidoria de Serveis Socials.

La retirada d’ajudes i reduccions econ貌miques 茅s la t貌nica habitual en la mal anomenada “nova pol铆tica” doncs no deixem de comprovar com s’eliminen ajudes en serveis socials com el tancament del Banc d’Aliments de Val猫ncia (l’ajuntament encap莽alat per Comprom铆s-Podem va rescindir el conveni anual que mantenia amb l’entitat solid脿ria) i es va retallar el pressupost en 400.000鈧 per als menjadors d’estiu destinats a menors amb necessitats econ貌miques a la Comunitat Valenciana.

A m茅s, el PSOE-SP ha eliminat 5000鈧 destinats a inversions per a actuacions o infraestructures pertanyents a Serveis Socials ocultant als sogorbins els motius. Resulta curi贸s l’eliminaci贸 de 5000鈧 en Serveis Socials no obstant aix貌 el bipartit d’esquerres disposa de 8000鈧 per a la realitzaci贸 de la batalla de flors.

“Portem m茅s de dos mesos sense rebre contestaci贸 a les preguntes realitzades a l’edil de Serveis Socials, Yolanda Sebasti谩n i per descomptat molt menys de l’alcalde de Sogorb, Rafael Magdalena. La q眉esti贸 no 茅s si al PP de Sogorb se li d贸na informaci贸 o no, el greu 茅s l’eliminaci贸 i la retallada en ajudes a les persones m茅s necessitades” declara Carmen Climent, regidora del Grup Municipal del PP Sogorb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.