fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Renovada l’executiva local d’Esquerra Benicarl贸

Renovada l’executiva local d’Esquerra Benicarl贸

L’assemblea d’Esquerra Republicana del Pa铆s Valenci脿 a Benicarl贸 ha aprovat per unanimitat la renovaci贸 de l’executiva local. Enoc Altab谩s relleva com a President de la secci贸 local Josep Barber脿, actualment regidor de Cultura.

鈥淒espr茅s de sis anys al capdavant de la formaci贸 a Benicarl贸, cal deixar pas a cares noves i persones que s’han anat sumant al projecte durant tot aquest temps鈥, ha manifestat Barber脿. 鈥淎ra tenim un partit consolidat al nostre poble, amb representaci贸 a l’Ajuntament i amb responsabilitats de govern; l’independentisme valenci脿 mai no havia estat tan potent a Benicarl贸. Ara, a seguir treballant鈥.

Per la seua banda, Altab谩s agra茂a a l’assemblea la confian莽a dipositada: 鈥渆ste nou equip conjuga l’experi猫ncia d’alguns membres amb la il路lusi贸 dels que hi debutem. Apostarem per la secci贸 local per tal que no deixe de cr茅ixer a Benicarl贸鈥. El nou President recordava que ERPV va ser el primer partit a denunciar l’infrafinan莽ament del Pa铆s o, a nivell local, a apostar per potenciar el centre hist貌ric amb accions reals, 鈥渁rguments que despr茅s han estat compartits per la majoria de formacions pol铆tiques鈥.


Composici贸 de la nova executiva local d’Esquerra Benicarl贸:

Enoc Altab谩s Felipo, Presid猫ncia i Finances.
Miquel Iruela L贸pez, Secretari d’Organitzaci贸 i Joventut.
Franjo Tejedor Pellicer, Secretari de Comunicaci贸 i Participaci贸 ciutadana.
Laura Domingo Comes, Secret脿ria d’Educaci贸 i Igualtat.
Josep Barber脿 i Sorl铆, Secretari de Pol铆tica municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.