fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Renovada l’executiva local d’Esquerra Benicarló

Renovada l’executiva local d’Esquerra Benicarló

L’assemblea d’Esquerra Republicana del País Valencià a Benicarló ha aprovat per unanimitat la renovació de l’executiva local. Enoc Altabás relleva com a President de la secció local Josep Barberà, actualment regidor de Cultura.

“Després de sis anys al capdavant de la formació a Benicarló, cal deixar pas a cares noves i persones que s’han anat sumant al projecte durant tot aquest temps”, ha manifestat Barberà. “Ara tenim un partit consolidat al nostre poble, amb representació a l’Ajuntament i amb responsabilitats de govern; l’independentisme valencià mai no havia estat tan potent a Benicarló. Ara, a seguir treballant”.

Per la seua banda, Altabás agraïa a l’assemblea la confiança dipositada: “este nou equip conjuga l’experiència d’alguns membres amb la il·lusió dels que hi debutem. Apostarem per la secció local per tal que no deixe de créixer a Benicarló”. El nou President recordava que ERPV va ser el primer partit a denunciar l’infrafinançament del País o, a nivell local, a apostar per potenciar el centre històric amb accions reals, “arguments que després han estat compartits per la majoria de formacions polítiques”.


Composició de la nova executiva local d’Esquerra Benicarló:

Enoc Altabás Felipo, Presidència i Finances.
Miquel Iruela López, Secretari d’Organització i Joventut.
Franjo Tejedor Pellicer, Secretari de Comunicació i Participació ciutadana.
Laura Domingo Comes, Secretària d’Educació i Igualtat.
Josep Barberà i Sorlí, Secretari de Política municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.