fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sales (PP) exigeix a Marco (PSOE) que “siga reivindicativa davant el Consell per a iniciar les obres del col路legi del Raval”

Sales (PP) exigeix a Marco (PSOE) que “siga reivindicativa davant el Consell per a iniciar les obres del col路legi del Raval”

Els populars recorden que “existeix un acord plenari instant a Puig a dur a terme l’adequaci贸 d’un centre que va aprovar administrativament el PP”.

El regidor del Grup Municipal Popular, Vicent Sales, ha exigit avui a l’alcaldessa Amparo聽Marco que “siga m茅s reivindicativa davant les excuses que est脿 posant el Consell per a demorar l’inici de les obres del nou col路legi del Raval Universitari”.

Sales recorda que “existeix un acord del Ple de l’Ajuntament instant a la Generalitat a escometre les obres d’aquest nou centre educatiu i que consistien en la remodelaci贸 i adequaci贸 de l’antic edifici del Col路legi Universitari de Castell贸”.

L’anterior Consell del Partit Popular va aprovar el Decret per a la creaci贸 d’un nou CEIP per al qual el Consell Escolar Municipal va proposar el nom de l’escriptor, mort en el 2004, Vicent Marz脿. El regidor popular ha assenyalat que “la nostra previsi贸 era que durant 2015 s’aprovara el projecte de remodelaci贸 de les instal路lacions, de manera que les obres es pogueren realitzar聽com m茅s prompte millor”.

Per貌 segons l’edil popular, “la Generalitat est脿 posant excuses de mal pagador als ve茂ns i dient que necessita s貌l dotacional per a construir el col路legi. Fals, perqu猫 es tracta d’una adequaci贸 i per tant l’edifici ja est脿 constru茂t sobre un s貌l que ja existeix”. Per aquests motius, Vicent Sales assegura que “Puig est脿 enganyant als ve茂ns del Raval Universitari incomplint un comprom铆s del govern valenci脿 amb un projecte vital per a aquest barri a causa de l’important increment demogr脿fic experimentat en els 煤ltims anys”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.