fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

El Grup Popular exigeix a la regidora Sara Us贸 que “aposte per la protecci贸 de les dunes i fa莽a el Pla que va prometre”

El Grup Popular exigeix a la regidora Sara Us贸 que “aposte per la protecci贸 de les dunes i fa莽a el Pla que va prometre”

Pradas: “Tal com advertim al febrer, ha arribat la Setmana Santa i la zona dunar de la platja de Castell贸 segueix desprotegida”

El Grup Municipal Popular ha exigit avui a la regidora socialista de Sostenibilitat Ambiental, Sara Us贸, que “aposte de deb貌 per la protecci贸 de les nostres platges i fa莽a el Pla de regeneraci贸 de les dunes del Serradal que va prometre en el Ple del 30 de juliol”.

La regidora popular, Salom茅 Pradas, recorda que “ja ho advertim el passat mes de febrer perqu猫 no veiem que estiguen avan莽ant en cap sentit. I lamentablement, aix铆 ha ocorregut”.

Pradas assenyala que “ha arribat la Setmana Santa i la zona dunar segueix desprotegida, doncs hem pogut constatar que moltes de les zones que altres anys estaven acordonades i que eviten el pas de persones estan sense acordonar”.

D’altra banda, la regidora constata que “molts dels cartells d’av铆s no han sigut reposats, sent a m茅s que s’est脿 incomplint l’acordat en el Ple en relaci贸 amb la neteja manual de la zona dunar, doncs est脿 accedint maquin脿ria pesada a la mateixa”. “I per si tot l’anterior era poc, tamb茅 hem pogut veure restes org脿niques escampades en la zona”, afig Salom茅 Pradas.

Pradas incideix que “la edil socialista va assumir el comprom铆s p煤blicament d’engegar un grup de treball en el qual s’integraren totes les forces pol铆tiques per a contribuir a l’elaboraci贸 del Pla dunar”.

“Un grup al que nom茅s ha convocat una vegada, el passat 8 d’octubre, i aix铆 mateix en Comissions informatives hem preguntat diverses vegades rebent la callada per resposta”.

Els regidors populars lamenten que “el bipartit s’haja tornat a oblidar del medi ambient ja que amb l’arribada de la Setmana Santa era molt important activar i mantenir les mesures de protecci贸 per a evitar que l’aflu猫ncia de persones en les platges afecte a les dunes i la nidificaci贸 del corriol patinegre”.

El Grup Municipal Popular demana al bipartit “un comprom铆s real amb el mitj脿 natural i la preservaci贸 de les nostres platges, no oblidem que s贸n un dels nostres principals recursos tur铆stics i la campanya ja ha comen莽at”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.