Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Grup Popular exigeix a la regidora Sara Usó que “aposte per la protecció de les dunes i faça el Pla que va prometre”

El Grup Popular exigeix a la regidora Sara Usó que “aposte per la protecció de les dunes i faça el Pla que va prometre”

Pradas: “Tal com advertim al febrer, ha arribat la Setmana Santa i la zona dunar de la platja de Castelló segueix desprotegida”

El Grup Municipal Popular ha exigit avui a la regidora socialista de Sostenibilitat Ambiental, Sara Usó, que “aposte de debò per la protecció de les nostres platges i faça el Pla de regeneració de les dunes del Serradal que va prometre en el Ple del 30 de juliol”.

La regidora popular, Salomé Pradas, recorda que “ja ho advertim el passat mes de febrer perquè no veiem que estiguen avançant en cap sentit. I lamentablement, així ha ocorregut”.

Pradas assenyala que “ha arribat la Setmana Santa i la zona dunar segueix desprotegida, doncs hem pogut constatar que moltes de les zones que altres anys estaven acordonades i que eviten el pas de persones estan sense acordonar”.

D’altra banda, la regidora constata que “molts dels cartells d’avís no han sigut reposats, sent a més que s’està incomplint l’acordat en el Ple en relació amb la neteja manual de la zona dunar, doncs està accedint maquinària pesada a la mateixa”. “I per si tot l’anterior era poc, també hem pogut veure restes orgàniques escampades en la zona”, afig Salomé Pradas.

Pradas incideix que “la edil socialista va assumir el compromís públicament d’engegar un grup de treball en el qual s’integraren totes les forces polítiques per a contribuir a l’elaboració del Pla dunar”.

“Un grup al que només ha convocat una vegada, el passat 8 d’octubre, i així mateix en Comissions informatives hem preguntat diverses vegades rebent la callada per resposta”.

Els regidors populars lamenten que “el bipartit s’haja tornat a oblidar del medi ambient ja que amb l’arribada de la Setmana Santa era molt important activar i mantenir les mesures de protecció per a evitar que l’afluència de persones en les platges afecte a les dunes i la nidificació del corriol patinegre”.

El Grup Municipal Popular demana al bipartit “un compromís real amb el mitjà natural i la preservació de les nostres platges, no oblidem que són un dels nostres principals recursos turístics i la campanya ja ha començat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.