fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Samuel Falomir anuncia la seva precandidatura a la Secretària General del PSPV-PSOE de la província de Castelló

Samuel Falomir anuncia la seva precandidatura a la Secretària General del PSPV-PSOE de la província de Castelló

El secretari general de la comarca de l’Alcalatén-Millars expressa la seva intenció de liderar un projecte “que transformi el nostre partit en una eina útil, moderna i operativa”.

El secretari general del PSPV-PSOE de la comarca de l’Alcalatén-Millars, Samuel Falomir, va anunciar ahir a la tarda durant la celebració de l’Executiva Provincial que presentarà la seva precandidatura a la Secretaria General del PSPV-PSOE de la província de Castelló. Els i les socialistes elegiran al seu nou secretari general el 16 de gener en primàries.

El també alcalde de l’Alcora ha realitzat aquest anunci després de portar diversos mesos reunint-se amb militants de totes les comarques. Trobades en els quals els propis companys i companyes li han anat transmetent la necessitat de canvi en l’organització i d’un nou impuls necessari per a continuar mantenint les institucions, que són les garants de les polítiques progressistes que està realitzant el PSPV-PSOE en els municipis de la província, en la Diputació de Castelló, la Generalitat i el Govern d’Espanya. “Apostem per un projecte que transformi el nostre partit en una eina útil, moderna i operativa”, ha puntualitzat.

Samuel Falomir ha destacat la necessitat de “traslladar a la direcció del partit la bona gestió i les bones pràctiques que des de les regidories i alcaldies del nostre partit estem duent a terme a peu de carrer”. En aquest sentit, Samuel Falomir ha afirmat que “durant la passada legislatura el PSPV-PSOE va liderar un canvi generacional en les institucions i és el moment que aquest canvi arribi també al si del partit”.
Després de la presentació oficial de la precandidatura, Falomir donarà a conèixer a partir de demà el projecte col·lectiu al qual representa, així com les iniciatives per a donar veu a la
militància i fomentar la seva participació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.