fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Samuel Falomir assumeix l’alcaldia amb el compromís de “seguir transformant l’Alcora”

Samuel Falomir assumeix l’alcaldia amb el compromís de “seguir transformant l’Alcora”

“Continuarem impulsant les polítiques de progrés que estem duent a terme els últims 24 mesos, polítiques que ens ajuden a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

Samuel Falomir ha pres possessió com a nou alcalde de l’Alcora en un ple extraordinari celebrat ahir al matí per a procedir al relleu d’alcaldia, complint així el pacte de progrés signat per PSPV, Compromís i Marcos Masó després de les eleccions del 2015.

Falomir ha rebut la vara de comandament del municipi de mans de Víctor Garcia, qui ha ostentat el càrrec durant els dos primers anys de la legislatura.

“És un dels dies més importants de la meua vida, però vull deixar clar que la data realment important per al poble de l’Alcora va ser juny del 2015, quan tres forces polítiques van decidir unificar propostes, idees i treball per tal de transformar el nostre municipi”, ha manifestat l’alcalde en el ple.

Falomir ha destacat que l’Acord de Progrés “està per damunt de sigles polítiques, per damunt de personalismes, per damunt d’interessos partidistes, perquè aquest pacte representa les demandes de la majoria de la ciutadania del nostre poble”.

Així, el nou primer edil ha fet valdre la continuïtat del treball realitzat al llarg d’aquests dos anys: “Seguirem impulsant les polítiques de progrés que estem duent a terme els últims 24 mesos a l’Ajuntament de l’Alcora. Polítiques que ens ajuden a millorar la qualitat de vida dels ciutadans, que ens ajuden a fer de la política l’eina necessària per a transformar la nostra localitat”.

La recuperació de la Reial Fàbrica del Comte d’Aranda, el desbloqueig del nou PGOU, la remodelació urbanística de la zona centre i la dinamització del municipi, són alguns dels projectes que ha enumerat.

“Volem continuar millorant l’Alcora perquè volem que les futures generacions tinguen un poble millor per a viure, perquè tenim idees per a fer-ho i perquè cadascun, amb les nostres singularitats, estem segurs que el nostre treball de hui assegura un futur millor per als nostres veïns i veïnes”, ha manifestat.

Falomir ha enaltit la tasca del seu predecessor en el càrrec: “Gràcies alcalde Víctor Garcia per la teua manera de sentir l’Alcora, per haver-nos guiat en el nostre dia a dia”. “Eres un líder indiscutible- ha continuat- la teua valentia, saber estar i humilitat han fet que et guanyares el nostre respecte i el de tot el poble. Sens dubte, seguiràs sent una peça clau per al govern de progrés”.

En la seua intervenció, Garcia ha coincidit a ressaltar la feina desenvolupada per l’Acord de Progrés en aquests dos últims anys, assenyalant que es tracta d’un “pacte consolidat, fort i amb futur, més enllà del 2019, si els ciutadans així ho decideixen”.

“La gent ha entés el perquè del pacte en comprovar que ha suposat un canvi significatiu i molt positiu per al nostre poble. Em seguiré deixant la pell per l’Alcora i els alcorins al costat de Samuel i la resta de l’equip”, ha conclòs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.