fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Samuel Falomir, investit alcalde de l’Alcora per majoria absoluta

Samuel Falomir, investit alcalde de l’Alcora per majoria absoluta

El socialista Samuel Falomir ha estat investit avui com a alcalde de l’Alcora, després d’aconseguir la majoria absoluta en les eleccions municipals del passat 26 de maig.

Els resultats de les urnes han determinat que la nova Corporació estiga composta per 9 regidors del PSPV-PSOE, 5 del PP i 3 de Més l’Alcora.

Després de la renúncia la setmana passada de 3 candidats del PP, Merche Mallol, Vicente Pastor i Rubén Miguel, els 17 edils que la integren i que han pres possessió aquest matí són: Samuel Falomir (PSPV-PSOE), Ana Huguet (PSPV-PSOE), Vanessa Périz (PSPV-PSOE), Robert Tena (PSPV-PSOE), Julián Tena (PSPV-PSOE), Tica Pons (PSPV-PSOE), Manu Rubio (PSPV-PSOE), Ángeles Ibáñez (PSPV-PSOE), Ricardo Porcar (PSPV-PSOE), Vicente Mateo (PP), Miguel García (PP), Roberto Aicart (PP), Patricia Gil (PP), Mª Teresa Bordonau (PP), Víctor Garcia (Més l’Alcora), Agustín Xiva (Més l’Alcora) i Noelia Muñoz (Més l’Alcora).

Falomir, que ha ostentat l’alcaldia en els dos últims anys de l’anterior legislatura, ha començat el seu discurs d’investidura expressant la seua emoció i agraïment per “l’àmplia confiança” que han dipositat els veïns i veïnes en ell i en el seu equip per a estar al capdavant del Govern durant els pròxims 4 anys: “En estos moments tinc una mescla de sensacions, fonamentalment de gratitud, satisfacció i també una enorme responsabilitat”.

“No us defraudaré” ha afirmat l’alcalde dirigint-se a la ciutadania, assegurant que “es deixarà la pell” per tal de retornar eixa confiança en forma de projectes i iniciatives que serviran per a millorar “de forma considerable” el benestar i la qualitat de vida dels veïns i veïnes i perquè l’Alcora “continue progressant i creixent com un referent i un model de gestió eficient i transparent”.

En la seua al·locució, Falomir ha manifestat també el seu “ferm compromís” de continuar sent un alcalde pròxim, implicat i dialogant, “l’alcalde de tots els alcorins i alcorines, d’aquells que ens han votat i d’aquells que no ho han fet, per damunt de sigles i ideologies”.

D’esta manera “treballaré per liderar el projecte col·lectiu que és l’Alcora i ho faré estant al costat de les persones, dels seus problemes, inquietuds i necessitats”.

El primer edil ha allargat la mà a tots els regidors per a treballar per l’Alcora “al marge d’interessos partidistes”, així, ha expressat el seu desig de treballar conjuntament amb l’oposició perquè, de manera constructiva, aporten les seues propostes en benefici de la ciutadania. “Els alcorins i alcorines ens han encomanat a tots i cadascun de nosaltres la important tasca de sumar per construir un present i un futur millor”.

A més de felicitar a tots els regidors i regidores de la Corporació que avui s’ha constituït, Falomir ha tingut paraules d’agraïment per als companys i companyes de Corporació durant els últims 4 anys que ja no segueixen: “Gràcies pel vostre treball, dedicació i esforç constant per millorar el nostre poble”.

Per altra banda, ha insistit en el fet que “estarem al peu del canó des del primer minut per tal de complir el nostre programa – avui pla de govern- amb el qual els socialistes ens vam presentar a les passades eleccions”.

“No tot serà fàcil, segur que trobem pedres en el camí, però compte amb un gran equip, gent valenta, humil, amb experiència, capacitat, voluntat, tenacitat i molta il·lusió. Estic convençut que junts farem front als obstacles. Per intentar-ho no serà”.

Citant al Quixot: “La pitjor derrota és el desànim; els defectes més perillosos, la supèrbia i el rancor; les sensacions més grates, la bona consciència, l’esforç per a ser millors sense ser perfectes, i sobretot, la disposició per a fer el bé i combatre la injustícia allà on estiga”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.