fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Sergio Toledo serà el director de la campanya del PP amb la qual Begoña Carrasco aspira a ser la pròxima alcaldessa de Castelló

Sergio Toledo serà el director de la campanya del PP amb la qual Begoña Carrasco aspira a ser la pròxima alcaldessa de Castelló

Almudena García serà la coordinadora d’Estratègia Electoral i Vicent Sales, Juan Luis Saura i Gonzalo Romero treballaran conjuntament en l’àrea d’Estratègia Política.

Sergio Toledo, actual secretari general del Partit Popular de la ciutat de Castelló, serà el director de la campanya electoral amb la qual Begoña Carrasco aspira a convertir-se en la pròxima alcaldessa de la capital de la Plana. Així ho han decidit els militants del PP en l’últim comité directiu de la formació, i en la qual també s’ha designat com a coordinadora d’estratègia electoral a Almudena García i a Vicent Sales, Juan Luis Saura i Gonzalo Romero responsables d’estratègia política.

“La maquinària del Partit Popular està a ple rendiment a la ciutat de Castelló. Portem quatre anys treballant a peu de carrer amb els castellonencs, recollint les seues queixes i fent-nos eco de les seues reivindicacions. Ara, continuem treballant, traslladant el despatx al carrer, mitjançant la campanya ‘Tu eres Castelló’, i transformant les seues idees i sol·licituds en propostes electorals”, ha assegurat Begoña Carrasco.

“Sergio Toledo és el nostre secretari general, una persona jove, però amb un gran coneixement del funcionament de la nostra formació, i amb l’ímpetu i la iniciativa que es requereix davant una situació d’emergència política com la que PSPV i Compromís han generat a la ciutat de Castelló, amb el suport de Castelló en Moviment, en el ‘Pacte del Frau’. Han estat quatre anys perduts, i els castellonencs no poden permetre’s el luxe de perdre ni un més”, ha afegit.

La presidenta del PPCS i candidata a l’alcaldia de Castelló afirma que “el Partit Popular de la ciutat continuarà fent una campanya en positiu, d’escolta activa, per a construir entre tots el futur que necessiten els castellonencs. Tenim un projecte de ciutat, per a tota la ciutat. No ens deixarem a ningú pel camí, perquè tots volem que aporten i ens ajuden a construir la capital que Castelló és”.

Entre les pròximes fites del PP de la ciutat de Castelló, figuren la visita del secretari general del PP nacional, Teo García Egea, que inaugurarà la nova oficina ciutadana de la formació al carrer Major, 3, en este mes de febrer, així com la visita a Castelló del president nacional del PP, Pablo Casado, ja al març.

Leave a Reply

Your email address will not be published.