fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Serralvo informa la pròxima vista de tràmit en el Tribunal de Comptes arran de les denúncies del PP contra l’alcalde

Serralvo informa la pròxima vista de tràmit en el Tribunal de Comptes arran de les denúncies del PP contra l’alcalde

El portaveu de l’equip de govern, Javier Serralvo, ha anunciat la celebració, divendres que ve, d’una vista de tràmit en el Tribunal de Comptes arran de la denúncia interposada en 2015 pel Partit Popular de Vila-real contra l’alcalde de la ciutat, José Benlloch, pel sistema de pagaments a justificar.

Serralvo ha destacat l’exercici “de transparència” per a donar compte de totes les novetats d’interés general en un cas que “compta amb tots els informes favorables i l’aval tècnic d’Intervenció i Secretaria, tal com consta en tota la documentació que es va remetre al tribunal”.

“Amb la màxima transparència, com hem actuat sempre des de l’equip de govern, posem en coneixement de la ciutadania la convocatòria d’aquest nou tràmit per part del Tribunal de Comptes, que se segueix de la denúncia presentada pel PP en el seu intent de confondre i en una estratègia d’assetjament contra l’alcalde amb denúncies i acusacions que pretenen ocultar el que de veritat ha passat a Vila-real: el cas Piaf”, afirma Serralvo.

“Per molt que vulguen marejar i desestabilitzar, anem a seguir complint amb la nostra obligació, que és defensar els interessos de la ciutat i cada euro dels vila-realencs”, agrega el portaveu, qui incideix que “enfront de la transparència de l’equip de govern, el PP segueix amagant-se i sense donar la cara davant els ciutadans malgrat fets tan greus com que el nom de Vila-real aparega en una de les peces de Gürtel amb un acte de presentació de candidatures de 2007 presumptament pagat per la mateixa empresa el responsable de la qual, investigat també en el cas Piaf, ha admès el finançament il·legal al PP”. “Per molt que el Partit Popular i Folgado intenten instal·lar en la ciutadania la idea que tots els polítics són iguals, la realitat és que no ho som i açò els veïns de Vila-real ho saben. Mentre el PP s’amaga darrere d’excuses, nosaltres donem la cara perquè no tenim res que ocultar”, argumenta.

Serralvo s’ha referit també a “un altre exemple més d’aquesta actitud d’ocultació” en el Ple municipal celebrat ahir. “Els vam donar l’oportunitat al PP i Héctor Folgado de desmarcar-se dels Blasco, Rita, Castedo, Fabra o Camps però no van voler fer-ho i van tornar a posar-se del costat d’això que diuen el vell PP però que segueix sent el mateix de sempre en negar-se a reclamar a la Diputació que òbriga una comissió d’investigació per les irregularitats en l’Hospital Provincial”, conclou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.