fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Sim贸 (PSPV) retrau al PP que “es queixe de la neteja quan va retallar en 1,3 milions el servei”

Sim贸 (PSPV) retrau al PP que “es queixe de la neteja quan va retallar en 1,3 milions el servei”

El regidor d’Ordenaci贸 del Territori recorda que enguany s’ampliar脿 en 1,7 milions el servei de neteja i la recollida de fem.

“Retallar en 1,3 milions d’euros el servei de neteja, com va fer el PP en 2013, t茅 una conseq眉猫ncia 貌bvia: que la neteja de la ciutat es ressent i que ho pateixen tots els ve茂ns i ve茂nes. Que el mateix partit que retalla serveis p煤blics quan governa, demane que es millore aqueix servei quan est脿 en l’oposici贸 no solament demostra el seu cinisme sin贸 la falta de rigor a l’hora de treballar per i per a la ciutadania”, ha argumentat Rafa Sim贸, tinent d’alcaldia d’Ordenaci贸 del Territori.

Sim贸 ha respost, a m茅s, que “resulta rid铆cul instar al fet que es millore la neteja amb tres setmanes despr茅s que el Govern municipal haja aprovat un increment d’1,7 milions d’euros per al servei de neteja i de recollida de residus s貌lids urbans, que haja incorporat per primera vegada una partida espec铆fica per a la neteja d’est脿tues i que haja anunciat que, entre altres mesures, recuperar脿 el baldeig de carrers”.

El Govern municipal, ha abundat l’edil, “t茅 clar que la millora del servei de neteja 茅s una prioritat perqu猫 repercuteix en la qualitat de vida de ve茂ns i ve茂nes. Ja estem treballant amb l’empresa per a estudiar quins s贸n les millors opcions per a optimitzar la inversi贸 amb qu猫 s’incrementa el servei enguany. Nosaltres millorem serveis, ells s贸n els especialistes a retallar-los”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.