fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Susana Marqués és proclamada alcaldessa amb el suport dels regidors del PP i Ciutadans a Benicàssim

Susana Marqués és proclamada alcaldessa amb el suport dels regidors del PP i Ciutadans a Benicàssim

El nou ajuntament compta amb 10 regidors homes i 7 dones.

Susana Marqués, ha estat reelegida avui alcaldessa de Benicàssim, en un ple constituent en el qual s’ha consolidat el pacte de govern entre els grups municipals del PP i Ciutadans. En el resultat de la votació d’elecció d’alcalde, els vots dels edils s’han dirimit de la següent manera: 9 vots per a Susana Marqués, 7 vots per a Miguel Alcalde i 1 vot per a Jose Carlos García Sampayo.

Marquès ha agraït el suport rebut primer en les urnes i després amb el suport dels vots dels regidors.
L’alcaldessa electa ha volgut agrair a la seua família, companys i amics el seu suport i s’ha expressat dient que “les urnes ens van demanar que impulséssem un govern de centre i que ho féssem amb pluralitat. Ens van demanar que parléssem, que dialogàssem i que junts sumem per a aconseguir un Benicàssim millor. L’avís està sentit i atresorat en esta sala que representa el poder legislatiu del municipi. El ple d’esta corporació, amb els seus disset regidors està preparat per a fer valer ella voluntat de les urnes, de la gent: la voluntat de tot poble. En mi tindreu el ferm compromís de tenir un ajuntament obert, col·laborador, dialogant, actiu, treballador, emprenedor, valent, ferm, seré, que antepose el bé de les persones per sobre d’altres interessos i que, per sobre de tot, vés-li per Benicàssim”.

Marquès ha continuat dient que “des d’aquí vull també oferir a tots els regidors de tots els grups polítics, la possibilitat de sumar en este projecte, amb lleialtat i de manera franca. Sincerament crec que, amb la suma de tots i totes, el camí cap a un Benicàssim millor serà més edificant i pròsper. Per part meua, vull establir les bases d’este nou mandat. Fonamentalment serà un govern obert, transparent, participatiu, dialogant, compromés i treballador. Primer seran les persones. Primer serà escoltar. Donant participació per a després donar solucions”.

La primera edil ha conclòs dient “Podria acabar este discurs amb una grandiloqüent frase d’algun personatge cèlebre. Però crec que ara és el moment d’escriure la nostra pròpia història. De ser responsables de cadascuna de les nostres accions. És ara el moment de començar una etapa que ha de ser decisiva perquè Benicàssim continue estant en el punt de totes les mirades. Que se’ns envege pels nostres avanços, que se’ns prenga d’exemple pels nostres èxits i que siguem part del futur dels nostres fills i dels nostres néts amb els nostres fets que donaran forma, de ben segur amb l’ajuda de Déu i amb la de totes les persones que avui componem esta corporació, d’un futur millor per a Benicàssim”.

Esta és la primera ocasió en què un alcalde aconsegueix durant tres legislatures consecutives, la vara de comandament. A més, sent Susana Marqués la primera dona alcaldessa de Benicàssim, este mandat es converteix en un fet inèdit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.