fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vicente Blay és triat president provincial de NNGG

Vicente Blay és triat president provincial de NNGG

Va prendre el relleu a Gonzalo Bautista.

Durant la vesprada d’ahir, el Planetari de Castelló va albergar el XIII Congrés Provincial de Noves Generacions, entitat associada al Partit Popular.

El congrés va reunir figures de primer nivell com Diego Gago, president nacional de NNGG, Juan Carlos Caballero, el seu homòleg a la Comunitat Valenciana o Isabel Bonig, presidenta del PPCV entre molts altres dirigents del partit.

L’esdeveniment va començar donant comiat al president sortint, Gonzalo Bautista, i després d’este acte es va realitzar una ponència baix el lema “Amb llibertat cap al futur”. Un cop finalitzada, es va procedir a la votació que donaria com a resultat el nomenament de Vicente Blay com a president provincial de NNGG amb un 97% dels vots.

Un cop triat, Blay va prendre la paraula per a anunciar als joves que formarien part de la seua junta directiva. Entre els triats per a formar el nou equip de NNGG de la província de Castelló cal destacar el nom d’Herminio Serra qui serà el número dos de la formació, amb el càrrec de secretari general.

L’acte va finalitzar amb els parlaments de Miguel Barrachina, Juan Carlos Caballero, Diego Gago i Isabel Bonig qui van felicitar i donar el seu suport al nou president.

Leave a Reply

Your email address will not be published.