fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vicente Vidal (C’s): “Ha sigut un any més marcat per polèmiques que per resultats”

Vicente Vidal (C’s): “Ha sigut un any més marcat per polèmiques que per resultats”

El portaveu de Ciutadans a Castelló pregunta al bipartit “si els veïns estan millor que fa un any”.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de Castelló, Vicente Vidal, ha assegurat que “el primer any de legislatura ha sigut un any més marcat per polèmiques que per resultats ja que una cosa és anunciar i una altra ben diferent, fer”. Així ho ha destacat durant el Debat d’Estat de la Ciutat on ha preguntat a l’equip de Govern “quin resultat estan notant els veïns de Castelló” i ha qüestionat “si estan millor que fa un any”.

Vidal ha preguntat a l’equip de Govern “on està el canvi radical en polítiques socials que van prometre i si han sigut capaços de paralitzar tots els desnonaments tal com van prometre en declarar Castelló ciutat lliure de desnonaments”. Sobre aquest tema, el portaveu ha reclamat que “no es queden les polítiques socials abandonades en un vestuari com la maqueta del Palau de Congressos de Castelló”.

D’altra banda, el regidor ha reconegut “l’avanç que hi ha hagut en el Consistori a destapar la desídia d’anys de Govern popular en matèria de cultura”, però ha retret al bipartit que “hi ha moltes coses que podrien haver fet en aquest primer any que només depenen de voluntat política i per algun motiu han relegat”. Així, l’edil ha acusat al Govern que “en aquest primer any no s’ha preocupat suficientment per l’ocupació, sent un any perdut per a autònoms i treballadors”.

Així mateix, el portaveu ha recordat “les mesures que el seu grup municipal ha aconseguit engegar en la ciutat” i ha advertit que “des de Ciutadans estarem vigilants i serem exigents perquè l’aprovat en ple es complisca com marca la llei”. “L’equip de Govern pot comptar amb Ciutadans per a projectes que beneficien a la ciutat, però ens trobarà al davant en aquelles decisions injustes per als veïns”, ha assenyalat l’edil. Per aquesta raó, Vidal ha reclamat “lleialtat” i ha demanat al bipartit que “deixen de mirar al saló de plens per a mirar per la finestra”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.